Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (331)

plakát

Tady Havel, slyšíte mě? (2023) 

Další psedodokument o kultu osobnosti a uměle vytvořené ikoně, legendárním hrdinovi, o mučedníkovi, či až spasiteli národa. Prostĕ nĕco pro zfanatizované uctívače s jediným tím přijatelným správným "vlastním názorem", který jim jiní vtlačili do hlav. Hmmm ne, děkuji nechci!

plakát

Mladá dáma (2024) 

Bral jsem to jako naivni americkou pohadku a dostal jsem vizualne hezkou, ikdyz znacne prihlouplou, podivanou. Na Netflix tvorbu je to nadprumer.

plakát

Madam Web (2024) 

Zas takova tragedie to neni. Ocekaval jsem to mnohem mnohem horsi. Co ale taky cekat od nazvu Madame coz v anglictine vlastne znamena "bordelmama"? Rozhdone jsou ale mnohem horsi MCU i DC filmy. Hlavnim problemem zde zustava nuda. Vlastne se celej film tak nejak ani nic moc nedeje a spis se chodi od niceho k nicemu. Ikdyz je to smutny tak vlastne nejvetsim plusem je, ze zde neni vsude nasilim narvanej trapnopseudohumor, cim extremne trpi ostatni komiksarny poslednich let. Sice to teda nenadchlo ani nepobavilo ale vylozene u toho sledovani aspon clovek az tak moc netrpi.

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) odpad!

Dadaistický slepenec trapných scének horší než poslední díly kameňáku. Přišerné herecké výkony a ještě horší dialogy i všudypřítomné otřesné cringe momenty. Ryzí odpad.

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Hrozně jsem tomuto filmu fandil a doufal, že nebude tak blbej jak se o něm všude píše. Začátek byl docela ok a říkal jsem si, že to přejen není vůbec špatný... Jenže pak to špatný začalo a bylo to čím dál horší, hloupější a násilně přehnaně ne/vtipný, až "cringe". Vrcholem toho pak byly "taneční" scéna v berevným kouří a hlavně "bruslící" scéna, následně korunovaný tím posledním zvratem když se na scéně objeví jistá nečekaná postava. Nakonec mi teda bohužel tento film připomíná ty ubohým trapnohumorem totálně zmršený filmy od DC a MCU. Film je to teda průměrnej a občas spadající až hluboko pod průměr, přesto mu zcela zaujatě budu nadržovat a dám nezasloužený 3*, přestože bych to často viděl spíš max tak na 2*

plakát

Jak přežít svého muže (2023) odpad!

To opravdu existují takto vypatlané nemožné ženské? Tento film svou totální debilitou uráží cokoliv ženského a dělá z tohoto pohlaví podřadná nepoužitelná prostoduchá hovádka. Přesně kvůli něčemu takovému se ženám říká krávy nebo slepice...

plakát

Jo (1971) 

Po pár dekádách jsem se na tuto komedii díval a divil jsem se, že není skoro vůbec vtipná, a navíc mne zarazil dabing, kde nebyl Filipovský ale Cízler i mnoho jiných dabérů než co jsem si matně pamatoval. Teď jsem po letech zase naštěstí narazil na verzi s Filipovským a musím říct, že je to úplně jiná liga. Nejen on ale všichni ostatní v této původní dabované verzi pozdvihli plno vtipů i atmosféru na úplně jinou úroveň, a říkal jsem si "toto je přesně to čemu jsem se jako dítě tak moc smál". Zvedám tomu teda taky výrazně hodnocení a kdykoliv rád zase shlédnu znovu. Ano, této komedii by jistě víc slušelo divadlo než film, ale přesto jsem se u toho vesměs výborně bavil, a to rozhodně víc než třeba u Oskara, který vyloženě patří na prkna co znamenají svět.

plakát

Falešný princ (1984) 

Tato pohádka se mi líbí víc než starší Labakan. Je víc pohádkovější a teda i víc pro děti. Nápad s jehlou a hlavolam to pěkně obohatí.

plakát

Reacher - Season 2 (2023) (série) 

Neuvěřitelný propad kvality oproti první sérii. Je zde více akce, vražd, I sexu ale méně všeho co dělalo první sérii unikátní, inteligentní, zajímavou a zábavnou.

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

Mohl by uz nekdo prosim prestat obsazovat toho "pisnickare" do filmu/serialu? On sice neni jedinym ani hlavnim problemem cele teto nevtipne hruzy, ale uz v prvnich minutach ukaze o jakou tragedii se vlastne bude jednat. Ovsem vzhledem k tomu, ze zde (asi kvuli rezii, hloupemu scenari a dementnim dialogum) i herci predvadi totalne amaterske neherecke krecovite vykony, tak on se tam vlastne ztrati i ten traged marne se tvarici jako herec...