Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (3 343)

plakát

Přišla v noci (2023) 

První půlka byla skvělá. Až jsem si říkal jakou to světovou pecku Češi natočili. Pak bohužel celému filmu nohy podrazila absurdní nečinnost ústřední dvojice. Celou dobu jsem čekal na nějakou katarzní konfrontaci, na moment, kdy začnou létat facky, kdy se začne pořádně křičet. Ale tvůrci před takovým logickým vyústěním nesmyslně utíkají. Stejně jako Anetka, která vždy jen před tchýní mlčky odejde.

plakát

Železní bratři (2023) 

Začíná to jako krásná rodinná idylka, ale pak se začne projevovat prokletí... Bylo to teda hutné sportovní drama. A ten fakt, že jde o true story, tomu hodně dodává na síle. Herecky pevné v kramflecích, filmařsky sebevědomé a stopář dvě deset akorát.

plakát

Vládcové nebes - Část pátá (2024) (epizoda) 

Další díl, u kterého se mi zdá, že sledujeme úplně novou skupinku postav. No jo, to by nesměli s těma letadlama tak padat.

plakát

Ferrari (2023) 

Michael Mann nám na stará kolena dodal skvělý film, ve kterém jsou rychlá auta, i když krásná, a závodění, i když vtahující, jaksi navíc. Srdce filmu je trojúhelník Ferrari, manželka, milenka s outěžky ať už žijícími nebo vzpomínajícími. A je to silné.

plakát

Wonka (2023) 

Dlouho jsem neviděl film, s kterým by se můj vkus tak dokonale míjel. Burtonovi prvoplánové divnosti > Kingův cukrkandal. Depp >> Chalamet.

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Za začátku jsem si nebyl jistý jestli sleduju Temný Případ nebo Akta X. Ale i tak se mi to celkem líbilo. Fajn temná atmosféra, skvělá Foster, vtahující zápletka a dokonce to i celkem uspokojivě skončilo. Co víc u podobné série chtít?

plakát

Temný případ - Part 6 (2024) (epizoda) 

Zdržím se termínů jako woke, feminismus a podobně a prostě napíšu, že se mi líbilo, jak to tvůrci ukončili. A jak celkem chytře vybruslili z rohu, do kterého se zahnali nadpřirozenem, duchama a démonama.

Ovládací panel
39. nej uživatel Velká Británie
13 bodů