Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (22)

plakát

Chudáčci (2023) 

Absurdní spojení šílené bizarnosti a bizarní šílenosti, umocněné trochou úchylnosti. Být to o 45 minut kratší, byl bych spokojenější. Takhle jsem se bavil místy skvěle a místy tomu docházel dech. Takový ten film, kdy jsem rád, že jsem to viděl, ale nevidím důvod si to někdy zopakovat.

plakát

65 (2023) 

Hezky udělaná, celkem nudná, ultra stupidní kokotina...

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

Perfektní mix sci-fi a fantasy. Černočerná tma a Riddick neurazili ani nenadchli, ale tohle je pro mě pecka a zdaleka nejlepší díl série, i když do ní způsobem zpracování jakoby ani nepatří. Škoda, že v tomhle duchu nebyly všechny tři díly. Svižná akční jízda a zábava bez nějakých slabších míst.

plakát

Válečnice (2022) 

Z historického hlediska je to sice blábol, ale jako akční dobrodružňák se to povedlo. Nenudí a spolehlivě zabaví.

plakát

Parazit (2019) 

První půl hodina navnadí vtipnými momenty i odsýpajícím dějem a potom to jde od desíti k pěti, až se to zvrhne v celkem totální a nudný blábol.

plakát

Nikdo (2021) 

Vůbec jsem netušil do čeho jdu a dostal jsem naprostou bombu. Zasmál jsem se víc než u jakékoli čistokrevné komedie posledních let, akční scény měly spád i šmrnc a celkově film po krátkém úvodu nastolil nekompromisně strhující tempo. Vynikající odlehčená akční jízda s dominující nadsázkou, originalitou a podmanivou stylovostí. Hlavní hrdina byl skvělej.

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Jednička byla sice lepší, ale i tohle je atmosférická bomba pro chlapy. Můj názor je, že i přes jednodušší scénář se to z řad mužskýho pokolení může nelíbit snad jen troubům bez koulí.

plakát

Podezřelý (2013) 

Výrazně horší než The Berlin File ze stejného roku, ale pořád solidní špionážní akčňák s příležitostně nepřehledně sestříhanou akcí a lehce naivním dějem. Celkově to ovšem uteklo i pobavilo.

plakát

Tragedy Girls (2017) 

Docela vtipná a sympaticky ulítlá komedie, à la mírně slabší Very Bad Things. S hororem to má společného, kromě bizarního námětu, naprosté minimum, ale jako zábavná jednohubka to funguje dobře, i když v závěru tomu trochu došel dech a nápady.

plakát

Mumie (2017) 

Idiotský scénář, stupidní dialogy, trapné vtipy a naprosto imbecilní konec sráží na kolena solidně natočenou oddechovku. Nejlepší na celém filmu byl Russell Crow jako Mr. Hyde, přestože jeho samotná scéna byla stejně přiblblá, jako zbytek filmu. Hlavně, že verbal, jehož komentáře a snad i vkus jsem kdysi brával jako celkem spolehlivý ukazatel koukatelnosti filmu, je, jako v poslední době obvykle, nadšen z každé vysokorozpočtové sračky - komiksy nemusím, ale tohle bylo horší než většina z nich.