Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (138)

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Kterak se někdo vykakal krtečkovi na hlavičku, jedna velká pangalaktická megaptákovina aneb jak vyměnit senzační práci na toaletách za všední vesmírnou nudu. Caine (Tatum) vypadá jako by podstoupil sacharidovou dietu a s očními stíny by si nezadal s horníky po směně a Pljuščenko by také zaplakal, kdyby viděl jeho korčulové kreace.

plakát

The Ultimate Fighter (2005) (pořad) 

Byly doby kdy jsem se těšil každý týden na nový díl a má přítelkyně to brala jako můj úlet. Každý rok jsou dvě řady. 16 chlapů stráví několik týdnů intenzivním tréninkem pod vedením dvou zápasníků UFC a spoustou asistentů. Prezident Dana White s širokým úsměvem a později i drsným tonem přivítá 32 (původně jen 16 bez vstupního vyřazovacího zápasu)) uchazečů o pobyt ve vile, chybí jen krůček ke slávě a balíku peněz. Jen je třeba probojovat se až do finále, bylo zajímavé vidět v některých řadách uměle vyvolané spory a následné zápasy, pláč, obrovský tlak na psychiku. Neskutečné musí být pocity, kdy už víte den zápasu a vybraného soupeře vidíte pár metrů od sebe v kuchyni. Výborné byly i první řady, ze kterých vzešly hvězdy ultimátních zápasů jako Forrest Griffin, Josh Koscheck, Rashad Evans.

plakát

Templář (2011) 

Věrnost Bohu, chudoba, poslušnost a ochrana poutníků, čtyři pilíře Templářů, asi jsem čekal něco úplně jiného než potoky krve a množství rozražených hlav.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Film je krásně politicky nekorektní a navíc má velký nadhled. Strom poznání a odpuštění, násilí a prohlédnutí vše smícháno do jednoho chutného koláče na který si brousí zobák havrani.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Seriál bude nejspíš dobrým Pall Mallem. Směsicí výborného tabáku a pouličních vajglů. Můžeme zde vidět inspiraci Batmanem, Robinem Hoodem, seriálem Lost, Hamletem,kralevicem dánským, pomstou hraběte Monte Christa - Edmonda Dantèse (otcův seznam osob), jen milenka utonula a její sestra "Mercedes" si bude hledat společnou cestu k hlavnímu protagonistovi a nakonec se vemou?. Rozhodně jsem se nenudil, ale musel jsem vypustit pár věcí, které byly brány jakoby samy sebou. Kde se z Olivera Queena stal počítačový expert? Kde přišel k jizvám se ještě dovíme, ale kde nabral svalovou hmotu na ostrově v Pacifiku? Pět let byl Oliver mimo civilizaci a po příchodu si hned buduje batmanovskou základnu, plnou kamer, počítačů a nástrojů své pomsty............?????Je fascinující sledovat touhu amerických diváků vidět stále nějaké superhrdiny, kteří zasahují proti nespravedlnosti, nověji s vyzdvižením temné strany "hrdinů".

plakát

Příběhy obyčejného šílenství (2009) (divadelní záznam) 

úžasné představení, Miroslav Krobot a Nina Divíšková podali skvělý výkon, o Ivanovi Trojanovi ani nemluvě.

plakát

Královské výstupy (2007) 

Pokud lezete na stěne tak to je jednoznačně srdeční záležitost.......

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

geniální úlet,který nebere na nic ohled včetně nadužívání vulgarismu "wanker". Podivná nesourodá pětice Alisha, Kelly, Curtis, Nathan a Simon, která vykonává veřejně prospěšné práce se stmelí a vydá se na společnou cestu, která je dlážděna jejich nadpřirozenými schopnostmi. Robert Sheenan v roli Nathana je výborný.