Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (444)

plakát

Přichází Satan! (1976) 

Naprosto zásadní snímek tohoto žánru. Ani v jednom okamžiku film neztrácí tah na branku. Úžasná hudba a výborné herecké výkony způsobují, že člověk má hodinu a půl husinu a probdí půlku noci..;)Bravo.

plakát

Osudný svah v Aspenu (1993) 

Další důkaz toho, že dobrá technika lyžování je vlastně jenom jedna. Pouze se přizpůsobuje rychlému a pomalému tempu. A to vše již v roce 1993, kdy carvingové lyže teprve klepaly na bránu své budoucí slávy.

plakát

Misery nechce zemřít (1990) 

Zajímavá atmosféra, skvělý James Caan. Ovšem film byl zbytečně dlouhý a uměle natažený. Očekával jsem zajímavější a neočekávanou koncovku, což se bohužel nestalo. Každopádně mohu vřele doporučit všem, kteří tento žánr považují za svůj oblíbený.

plakát

Terkel má problém (2004) odpad!

Nejvíc nejhorší způsob, jak ztratit 75 minut života. Marku Ebene, k čemu jste se to propůjčil?:(

plakát

Osvícení (1980) 

Naprosto geniální horor. Do dnešní doby vzniklo snímků s podobnou tématikou či motivem plno, ale začíná to zde u St. Kubricka. Naprosto doporučuji všem, kteří se chtějí bát a vychutnat si úžasnou atmosféru za doprovodu excelentního hereckého výkonu Jacka Nicholsona. Bravo.

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Tak trochu jsem po shlédnutí rozpolcen stejně jako je rozpolcen celý tento film. Scénář je geniální a oskar je na svém místě, ale nevím proč, něco filmu chybí. Možná to je ovšem můj subjektivní pocit a proto se raději přesvědčte na vlastní oči a uši!Asi to stojí za to..;)

plakát

Sayonara (1957) 

Silný příběh. A teď ani nemyslím ten, který zažívají hlavní postavy filmu. Obecně je opět na tomto filmu vidět, že americké zákony jsou neuvěřitelné paskvily. Vždycky byly, jsou a dlouho ještě budou.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Tak toto je opravdu "Vyšší dívčí". Já jsem se bohužel tak trochu ztratil a pointa mi unikla. Nevím, kde se stala chyba. Každopádně: skvělý střih, úžasná hudba, herecké výkony (Jared Leto) a prostřihy. Bohužel se mi tak trochu potvrdilo, že v jednoduchosti je krása. Proto si dovolím tvrdit, že za nejkrásnější momenty filmu považuji intimní chvilky s Annou..

plakát

Na nože! (2010) (pořad) 

Dobrý nápad a tak trochu těžba z Pohlreichova úspěchu. Naprosto vulgární a nesympatičtí kuchaři, možná lépe řečeno - burani. Tak trochu lituji jedinou ženu, která v soutěži zůstala, protože se jedná o intelektuálně mnohem vyspělejší osobu než zbytek soutěžících.

plakát

Hledá se táta (2008) (pořad) odpad!

Zřejmě nejhorší pořad, který kdy kdo uvedl na televizní scénu. Naprosto odporné a doslova trestuhodné. Tento odpad hodnotím jenom proto, aby se nezapomínalo, že bychom se neměli nechat zatáhnout do "zábavy", kterou nám servírují dvě české pseudokulturní, komerční televize.