Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (444)

plakát

Grave Encounters (2011) 

Další parafráze na Blair witch. Prvotřídní lekačky, atmosféra, beznaděj, ale také totální zbytečnosti, které do filmu nepatřily. Po vlažném, až kýčovitém začátku se rozjede opravdu hustý boj o život. Vydržte a dostanete, co jste čekali..;)

plakát

Předčítač (2008) 

Krásný příběh, který se v první části nadechuje a v té druhé neskutečně eskaluje v jeden z nejkrásnějších a nejsmutnějších filmových příběhů vůbec. Herecký výkon Kate Winslet je fenomenální a naprosto si mě tímto snímkem definitivně získala!Vřele doporučuji všem, kteří hledají originalitu u témat, které již trochu ztrácejí na exkluzivitě a síle příběhu.

plakát

Velký (1988) 

Nenáročný film, na kterém vyrůstal jeden z mých nejoblíbenějších herců současnosti!Tom forever!

plakát

V temnotě (2008) 

Yeees!Příznivcům "husiny" po celém těle, skvělé filmové hudby, dětské příšerky a mnoha zajímavých, méně známých herců vřele doporučuji!Ani tentokrát španělský horor nezklamal!

plakát

Drive (2011) 

Pokus o artové uchopení céčkové americké záležitosti s drsným, nemluvným řidičem rychlých aut, zlými chlapíky, křivdou, osudovou ženou apod..Dlouhé záběry na hraně únosnosti, uhrančivá hudba a pokus o neotřelé uchopení naprosto provařeného žánru dává dohromady 3*.

plakát

X-Men: Poslední vzdor (2006) 

Byť jsou opět efekty, obrázky a filmařina na vysoké úrovni, určité kouzlo X menů se zde vytrácí a pro mne z toho vychází nejslabší díl celé série. I tak tady máme čest s kultovkou, která stojí za shlédnutí.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Wolverine mě nadchnul. Alespoň pro mne je v některých aspektech lepší než ostatní části celé ságy. Show must go on..;)

plakát

X-Men 2 (2003) 

Velmi zajímavá podívaná. Velmi mě zaujal vývoj jednotlivých postav celé ságy. Cítím z této záležitosti také určitý přesah k zamyšlení, což jsem před shlédnutím vůbec nepředpokládal. Na daný žánr pro mne super překvapení.

plakát

Heydrich - konečné řešení (2011) (seriál) 

Poučné, smysluplné, vysoce erudované, inteligentní, poněkud možná zbytečně natáhlé, ale určitě a hlavně nutné!Nesmíme zapomínat.

plakát

Soukromé pasti (2008) (seriál) 

Především ten fakt, že se konečně nejedná o klasickou telenovelu pro nenáročné diváky-ovce tohoto kanálu, mě donutil tento počin ohodnotit. Za to a za několik zajímavých dílů slušné 3*.