Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (35)

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Boží, naprosto boží .. jiné slovo bych ani nemohla použít. Věděla jsem, že to bude pěkný, ale že to bude až takhle skvělý jsem opravdu nečekala. Z kina jsem odcházela s přiblblým úsměvem na tváři a ještě v posteli jsem si broukala vánoční písničky :D Jíři Strach odvedl úžasnou práci a dvojice Trojan a Dvořák .. nemám slov :) ... za mě nejlepší český film za poslední dobu, jasných 5* :D

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Tak tohle jsem nečekala. Věděla jsem, že to bude "tak trochu jiný" animák, ale tohle? Shrnula bych to asi do "sprosté, vtipné, neotřelé, předvídatelné, ale naprosto originální", právě díky té originalitě námětu dávám 3 hvězdy, jinak naprosto nic pro mě. Animáky mám spojené zkrátka s "disney" pohádkama a jimi podobnými :) Tohle stojí naprosto mimo :D Sprostý, vážně sprostý :D

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Snad jeste nikdy jsem nerekla, ze třetí díl je lepší než dva předešlé. Ale u tohohle filmu to říct musím. Nejlepší Bridgit Jonesová ze všech tří dílů. Smála jsem se celou dobu a opravdu jsem upřímně nečekala, že to bude až takhle dobré. Herecké výkony všech herců naprosto bezchybné. Určitě jsem to neviděla naposledy.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Pro mě celkem zklamání. Chápu, že je těžké aspoň nějak kvalitově dorovnat první díl, který byl naprosto dokonalý, ale takhle série Doby ledové má každý nový díl o chlup horší. Navíc mě trochu vadí , že tvůrci mají potřebu do filmu dávat "řešení rodinných trablí", které se skoro dají srovnat svým námětem s průměrnými americkými romantickými filmy. Samotné zachránění světa před zkázou je lehce přehnaná, ale budiž. Baví mě i celá grafická část filmu. Hlavní postavy taky super jako vždy. Ale veverka a oříšek ve vesmru? Jako vážně? To už je opravdu přehnané a zavání to lacinou trapností.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Netypická "marvelovština" ... opravdu mě to překvapilo a bavilo. Herci výborní. Jen mezititulková scéna už byla taková ta typická marvelovská, ale dalo se to celkem čekat, akorát se bojím toho, že to pak už bude docela laciné. Jinak nwmám co vytknout. "Jsme otroky času."

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Kouzelné, lepší slovo bych pro to těžko hledala. Naprosto mě to uchvátilo, zvířata byla úžasná. Nezkaženost a čistá duše hlavního hrdiny úplně pohádková a skvěle zahraná Eddiem Redmaynem. Bylo to krásné, stejně jako 1. díl Harry Pottera. Takové pro děti, ale i pro dospělé. Jasné určení stran dobra a zla. Byla jsem nadšená. I když žádné filmové zvraty ani překvapivé scény se ve filmu neděly, děj byl plynulý bez jakéhokoliv narušení a to mohlo některým divákům připadat až třeba nudné. Mě teda rozhodně ne. Zkrátka naprosto okouzlující fantasy.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Takže já jsem film viděla už včera na předpremiéře. A odcházela jsem opravdu spokojená. Knihu jsem nečetla, moje kamarádka ano a říkala, že film je opravdu dobře natočen podle předlohy, Abych se přiznala do kina jsem vcházela trochu s rozpaky, protože po první části Síly vzdoru, jsem měla smíšené pocity. Ale tato druhá část vše napravila, Opravdu skvělý zážitek. Efekty, herci, režisér, hudba ... všechno skvělé. Už na začátku jsem věděla, že pár z hrdinů musí umřít, že z někoho dobrého se stane někdo horší .. jinak by to nebylo prostě správné drama. Jediné, co bych vytkla, by bylo to, že se některé okamžiky daly předvídat a něco pro mě opravdu nebylo překvapivé, prostě to tak muselo být ... jinak jsem ráda, že jsem ten film viděla a neodešla jsem z kina zklamaná.

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Vesnice, pivo, fotbal, outsider ... typický vesnický život obyčejného "vesnického burana" .. čakala jsem, že do kina jdu zase jen na tuctovou českou komedii .. komedie? To rozhodně podle mě nebyla, bylo to celkem smutné. Už od začátku, celý život Luboše, jeho pohled na svět + některá dramata, co se stávají v českých rodinách celkem často. Kohák svou roli zahrál na můj vkus celkem dovře, ani jsem nečekala, že mu takováhle role tak sedne. Děj mi místama přijde trochu nesouvislý a některé dramatické scény jsou až zbytečně zesměšňovány. Snímku by určitě pomohlo více vtipů a méně hloupých hlášek. Jinak mi film příjemně utíkal, sama se na něj znovu asi nepodívám, ale jestli na něj narazím nějaký večer u piva, proč ne.

plakát

Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (2012) (TV film) 

Film při žehlení, vaření nebo jiné práci .. pro nenáročného diváka, když si chce pustit něco jen jako "kulisu" .. jinak od začátku jasný a předvídatelný konec, herecké výkony průměrné, vtipné ani moc ne .. a naprosto americké - nuda .. 20 %

plakát

Julieta (2016) 

Kamera, hudba, příběh .. hlavně příběhem si mě tento snímek získal. Úžasně ztvárněné utrpení matky, která ztratila své dítě. Ví, že někde je, že žije, ale jinak .. nic .. pocit viny je sžíravý a mění lidi k nepoznání .. a to z filmu vyzařovalo, vycházelo jako slunce nad mraky .. vina .. 75 %