Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (200)

plakát

Ach ty ženy! (2003) 

Velmi příjemná romantická komedie, několik vtipných scén, skvělý Colin a krásný Heather.

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Opět skvělé, dokonalý Miloň Čepelka, který exceluje jako žena.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

I přes Johnnyho Deppa, Helenu Bonham Carter, hlas Alana Rickmana, skvělou vizualizaci a hudbu mě prostě tahle burtonovka neomráčila, nicméně má svoje osobní kouzlo a originalitu.

plakát

Americká krása (1999) 

Tento film patří do jedinečné kategorie, kterou vytihují slova krásné, podivné, výstřední, zvláštní, kouzelné a přitom naprosto obyčejné. Božský Kevin Spacey.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Skvělá pohádka, krásná vánoční atmosféra, krásné nebe a užasná dvojice Ivan Trojan a Jiří Dvořák.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Měla jsem strach ze dvojky, ale Strach to zvládnul na výbornou. Opět úžasná (a dokonce ještě lepší než v jedničce) chemie mezi Ivanem Trojanem a Jiřím Dvořákem a jejich skvělé herecké výkony, ti dva se starají o největší zábavu a nejlepší vtipy a hlášky. Těch je v této pohádce požehnaně už od prvních minut a pobaví hlavně dospělé. V kině krásný zážitek, nádherné zimní scény a nebeské prostředí. Opravdu se to andělsky podařilo a mám čertovské pokušení dát 5*.

plakát

Annapolis (2006) 

Taková klasika - tvrdý výcvik, buzerace, odhodlání, trochu drama, trochu komedie. Sympatický James Franco, Donnie Wahlberg a tvrďák Tyrese Gibson. Jen my trochu chyběl konec na lodi ve službách námořnictva.

plakát

Arthur Newman (2012) 

Náhodné setkání dvou lidí, kteří nevědí, co s vlastním životem. Pár hezkých scén a dialogů, převážně smutné, trochu k zamyšlení. Krásná hudba Nicka Urata a samozřejmě skvělí Colin Firth a Emily Blunt. Něco víc ale chybělo, nezasáhlo mě to do hloubky. Škoda. Zde již zmiňované Ztraceno v překladu to "něco" v sobě má.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Dvě a půl hodiny neuvěřitelného zážitku prolínajících se osudů lidí umocněný výborným soundtrackem. Skvělá myšlenka a její briliantní provedení, perfektní masky a kulisy.Nutné minimálně druhé shlédnutí pro "propojení všech životů".