Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Western
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční

Poslední recenze (4)

plakát

Kapitán Tsubasa (1983) (seriál) 

Nie, nie je to Captain Tsubasa. To tu je celkovo pomýlené. "Benžamen" (Benjamin), ktorý chodil u nás, je francúzska rozprávka L'École des champions (u nás išlo pod názvom Šampión). Originál znelka je tu: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BAxXtSOVF9o a http://videoalbumy.azet.sk/benjamin-a-jeho-orlia-strela/Nj6xoffWsF6xxoAX/ Takisto nemôžem dať menej bodov, už len z nostalgie. Okrem toho je tu oveľa presnejší popis na http://www.csfd.cz/film/227340-moero-top-striker/komentare/ A to je ten pôvodný originál, "Benžamen"

plakát

Princezna ze mlejna 2 (2000) 

Rozmýšľate vôbec o tom čo sem píšete? Rozhodne si myslím, že väčšina z Vás, čo to veľmi neobjektívne kritizuje; ani prstom nedokáže poriadne pohnúť. Tak ako Vy ste tu nenechali na Z.Troškovi ani nitku suchou, rovnako bude namerané aj Vám. Na rozdiel od Vás, nie je v mojej kompetencii súdiť Vás za tieto nehorázne urážky voči tomuto dielu a aj voči Troškovi všeobecne. Ten hore to vidí a oplatí Vám tou istou mincou. Vedzte že, božie mlyny (ako aj ten z tohto filmu) melú pomaly ale isto.

plakát

Kniha džunglí (1989) (seriál) 

kamil0606 Ty sa spamätaj. Je to určené pre veľmi mladý vek u detí. - trápny je akurát ten Tvoj komentár, ak už. Je výhradne a výlučne na deťoch či sa preto rozhodnú. Choď si liečiť svoje mindráky niekde úplne inde. Ja na tom nevidím ani jedinú chybičku krásy. Navyše má to pre deti výchovný charakter. Tak prečo by im to mal niekto odtiaľ kaziť? Pýtam sa?

Poslední hodnocení (202)

Reklama