Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Obsahy (3)

Klan Gucci

Klan Gucci (2021)

Co to znamená býti Gucci? To chce za každou cenu zjistit Patrizia Reggiani (Lady Gaga). Zdánlivě až pohádkový příběh, jak se dívka z lidu, dcera vlastníka malé dopravní společnosti, chce stát součástí uznávané rodiny Gucci, jež vlastní jednu z nejznámějších módních značek na světě. Co všechno je schopná pro svoje štěstí ctižádostivá Patrizie udělat? Nejenže se jí podaří Gucci stát a žít tak v luxusu, ale Patrizia se nechce svého postavení za žádnou cenu vzdát. Co je horšího než zhrzená manželka... Příběh jedné z nejznámějších nájemných vražd v dějinách.

Shrek

Shrek (2001)

V ideálním případě tomu je tak, že rytíř v lesklé zbroji přicválá na majestátním koni, přemůže draka, polibkem vysvobodí princeznu, kdy odměnou mu pak je princeznina ruka a půl království. Avšak Shrek, zlobr z bažiny, kterého doprovází upovídaný osel, zatřesením probere princeznu, k tomu draka nechá žít a odměnou mu je návrat do své bažiny. Nebo je ve Shrekovi více, než se zdá, kdy tím pravým zachráncem je právě on?

Simpsonovi ve filmu

Simpsonovi ve filmu (2007)

Tahle (ne)normální americká rodina již 18 let baví diváky po celém světě, když se tvůrci rozhodli, že okusí i filmové zpracování. Obyvatelé Springfieldu se ocitnou v naprosté izolaci před okolním světem, když se pro ně celé město stane globální ekologickou hrozbou. Původcem toho všeho není nikdo jiný, než Homer J. Simpson, který ve snaze se zbavit velké nádoby exkrementů svého prasete uvrhne celé město do velké skleněné polokoule. Místní se tak musí přizpůsobit novým skutečnostem. Podaří se jim situaci zvrátit? A jakou úlohu v tom sehraje žlutá rodinka?

Reklama