Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Invaze zombie nácků (2012) odpad!

Tak toto byla ABSOLUTNÍ SRAČKA!!!! O jakémkoliv příběhu zde nemůže být ta nejmenší řeč. Spíš bych řekl, že tým natočil směsici náhodných, zvratkům podobných vývrhů jejich myslí. Dobrá, když jsem se teď zbavil zuřivosti z absolutně promarněných 85 minut svého času, přiznávám, že příběh tu v podstatě byl, ale jeho nepromyšlenost a nelogičnost je k pláči. Neoriginalita sálá již ze samotného názvu filmu a to ať už pohlédneme na jeho originální verzi, nebo jako vždy "velice přesnou" českou obnoš. Jinak kamera, dialogy, speciální efekty - robo-hitler, co do k sakru mělo být? Takže asi tak: Existuje-li na světě jakákoliv jiná činnost, co by jste zrovna mohli dělat, čištění koupelny nevyjímaje, věřte mi, že je rozhodně zábavnější než tento film. Na druhou stranu má film přeci jen dva plusy. Jednak mi nevím proč přišli scény s bezkožním Markem poměrně komické. A jako druhé plus mohu označit fakt, že mi masírování kuřích ok na nohou mé babičky nyní připadá mnohem záživnější než kdy dříve. Což je zřejmě jediný důvod, proč se takovýmto filmem obtěžovat. Pokud nohy babičce nemasírujete, běžte raději vyleštit toaletní mísu, nebo třeba umýt filtr z myčky.

plakát

Slimák (2006) 

Efekty celkem povedené a mé smysly zaznamenaly dokonce i jemné náznaky příběhu. Černého humoru tak akorát, tělesné tekutiny létaly do všech světových stran a hláška s vačicí dokonale sedne. Ve výsledku ale člověk jen sedí a čeká kdy se pousměje nad dalším rozseknutým lomeno explodujícím člověkem a za 15 milionů dolarů bych čekal popravdě o trošku víc než "jen" tohle. Filmu jednoduše chybělo něco co člověka vtáhne do děje. Navíc mrtvá těla psů po celé obrazovce a téměř kopaná s hlavou jedno z nich je podle mého názoru až příliš. Ve výsledku byl tedy film překvapivě koukatelný, avšak zavzpomínám-li na Avangers Grimm, tak víc jak dvě hvězdy prostě nemohu dát.

plakát

Avengers Grimm (2015) 

Tento film měl jednoduše na víc. Nápad na Asylum až překvapivě dobrý, bohužel kvalita jeho zpracování zůstala v průměru. Kdyby dostal film do rukou někdo jiný (někdo kdo scénáře skutečně promýšlí místo toho, aby se vysoplil na náhodný kus nábytku a vzniklé obrazce obtiskl na několik papírů) vše mohlo dopadnout úplně jinak. Některé dialogy jsou skutečně o hovně a filmu by bylo mnohem lépe bez nich. Zbytečně jsem celou dobu čekal na nějaké humorné osvětlení, které by filmu dodalo právě tu správnou parodickou šťávu. Věřím, že můj milý Lloyd Kaufman by z tohoto nápadu vytřískal více. Film stál celkově za zlámanou grešli, ale viděl jsem horší a bylo jich hodně. Navíc za všudypřítomné dekolty a poměrně koukatelné akční scény dávám 40%.

plakát

Who Killed Captain Alex? (2010) 

Pravda, film je jednoduchý, každý herec hraje tak 3-8 vojáků, grafické efekty by se při poměřování s Hollywoodskou konkurencí propadly do Shanghaie a děj se zápletkou byl zastřelen domnívám se hned při prvním Ambush! Přes to všechno bych dal filmu 60% - zaslouženě! Rád bych viděl jak by 10-rocne decko natočilo akční film takovéto kvality, plný výbuchů a helikoptér na mobilní kameru, k tomu všemu za dvacetikorunu, kterou nalezne válet se na ulici a já uznám svůj omyl. Do té doby je pro mě Who Killed Captain Alex něco absolutně jedinečné a neporovnatelné s čímkoliv co jsem doposud viděl. K tomu všudypřítomný "překlad" chvílemi opravdu perlil (like Predator kupříkladu). Aby toho nebylo málo několikrát opakovaná píseň Kiss from the Rose od Seala v pozadí, komentátorova vášeň v dinosaurech, a hlavně ten konec - now, expect the unexpectable: 80% a ani o procento míň!!!!

plakát

Megapiraňa (2010) (TV film) 

Špatný, špatný, špatný, jednoduše špatný. Stručně řečeno: vzhled herců - špatný, jejich schopnosti - hodně špatný, scénář - špatný, kamera - špatný, prostě všechno co vás napadne - špatný. Bohužel film nemůže být považován ani za recesi, neboť vše bylo myšleno se smrtelnou vážností a všichni účastníci megapiraňího pikniku si do poslední chvíli opravdu mysleli, že tvoří skutečné drama. A k tomu všemu nejlepší hláška před všemi očekávanou líbačkou na závěr - "Víš, udělal jsi na mě dojem". Proč jsem tedy neposlal film k pekelnému táboráku opékat si buřty vedle Babovřesků? Nevím jestli to co mi nakonec pohnulo rukou k * místo odpadu byla vzpomínka na scénu megapiraně skákající na vrtulník, nebo na Loganův MONSTERMEGAULTRAHOLYSHIT PIRAŇA KILL STREAK na pláži pouze za pomocí nohou, ale finální verdikt je tedy nakonec 20% -> *.

plakát

Teenape Vs. The Monster Nazi Apocalypse (2012) 

Skupinka pošahaných psychopatů bojujících proti oživlému Hitlerovi a jeho gangu zombie-démoních nacistů, přičemž někteří z nich v pozdější části filmu obdrží perfektní kybernetické ruce a obří klepeta. Avšak při pokusu o porovnání s ostatními troma filmy trošku pokulhává, neboť i přes konstantní hladinu sexu, kterou si Kaufman ve svých filmech pevně udržuje, brutality a komiky tu nacházím opravdu málo. Celkem 20%, avšak za hlášku "Get inside my asshole" (včetně barvitého pokračování) a závěrečnou dosti uspokojující pissingovou scénu musím dát alespoň 40%!!!

plakát

Movie: The Movie (2012) 

Člověk by nevěřil kolik se toho dá za 9 minut stihnout. Pozvolný náběh se snaží diváka alespoň trochu připravit na tu smršť všeho možného co zasáhne jeho zrakové centrum. Nic vás ale nedokáže připravit na to, co vás čeká v druhé polovině. Připravte se na všechny Scary Movie, Disaster Movie, Epic Movie, Paranormal Movie, Date Movie a Superhero Movie, veškerý zmíněný obsah stlačte do devíti minut a dostanete tuto.................věc. 80% Je možná nadsázka, ale já se bavil, až se do značné míry stydím za to jak moc.

plakát

Power Rangers Mystic Force (2006) (seriál) 

Dle mého názoru nejlepší soundtrack ze všech sérií (opravdu jsem si je všechny poslechl) a co se týče námětu a efektů, originalitu u osmdesáttisícšestsetmilionté řady opravdu očekávat nemůžeme, ale pokrok co se týče CIG přeci jen poznat trochu je, ale pořád jsou to ti starý dobří renžři. Jinak seriál má všechno, výbuchy, bandu týpků pobíhajících po lese v neoprénech, vrstvících na sebe vrstvy lega, aby vypadali víc a víc cool, přičemž vyhrává ten kdo ho na sebe navrství nejvíce a stane se tak největší a nejméně pohyblivou hroudou kostek a ještě jednou výbuchy, poněvadž těch tu je jak zubatů v jeskyni. Všichni se řídí podle nepsaného pravidla do výbuchů se nekouká a ještě k tomu před nimi hodí nějakou tu cool yoga pózu, aby nám dokázali, že ty elastické oblečky na sobě nenosili těch 20 minut zybtečně. 60% páč Cool Guys Don't Look At Explosions!!

plakát

Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 

Jeden z mála filmů které doporučuji shlédnout v češtině. Perfektní dabing. Nejde mu absolutně nic vytknout (Salim je prostě boží). Co říct o filmu....Fantastfamózvráceneuvěřitelnej. Tak asi tak. V tom filmu není špatná postava - Zohan, Fatuš, Salim, Dália, paní Skicrová a k tomu všemu Mariah Carey, všichni to sekají neuvěřitelným způsobem! Příběhu sice moc nepobral, ale co mu chybí tam vynahrazuje humorem, a že ho servíruje kvanta. Hlavní dvojice Zohan a Fantom metají hlášku za hláškou (Fiborně, ty loupivko, chtít dělal lidi hedvábně hebké,...) a svůj život si bez každodenního použití alespoň jedné z těch všech nedovedu představit! Jela Zohan disco disco - 1 000 000%...........................ze sta.

plakát

Sedmý syn (2014) 

Tolik nevyužitého potenciálu až je mi z toho na brečení. Když pomineme několik nepřehlédnutelných náhod (hůl spadne ze skály, o něco později i hlavní hrdina Tom, a když se po sléze probouzí čirou náhodou leží hůl pět centimetrů od jeho ruky....) tak to vlastně byl i docela dobrý nápad. Jen to zpracování pokulhávalo. Padouši vypadali dobře, až bylo smutné že byli všichni poraženi tak snadno a celkově ty bitvy šlo udělat mnohem lépe. Jako by si to režisér ke konci uvědomil a snažil se to napravit co to šlo soubojem mezi zlou čarodějnicí a její sestrou, bohužel rychlost v kombinaci s nepružným kameramanem a špatnými osvětlovači způsobila nepřehlednost a tak mu ani to nakonec nevyšlo. 60% odpovídá.