Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 139)

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

V 90. letech shlédnuty myslím 3 řady a pak finito. Celkově mám ze seriálu po těch letech pocit asi takový jako zde popisuje "DaViD´82", ale nehodlám jej kvůli tomu sledovat znovu a podle toho hlasovat. Tudíž dávám pocitové celkové 4 hvězdy.

plakát

Brief Encounters (2016) (seriál) 

Souhlasím s Bartecou + to má britský humor, který našim seriálům tak zoufale schází.

plakát

Doktorka Fosterová (2015) (seriál) 

1. sezóna První dva díly skvělé, pak to má klesající tendenci. Ano poslední díl je velmi odbytý. Pro Suranne Jones zasloužená BAFTA. 2.sezóna - opačný dojem, tedy gradující úroveň. Doporučuji jako povinnou četbu pro rodiče.

plakát

Kommissarie Winter (2010) (seriál) 

Epizoda č. 1 - Vänaste land - 75%, epizoda č.2 - Rum nummer 10 - 65%, epizoda č.3 - 80%.

plakát

Poldark - Epizoda 6 (2016) (epizoda) 

Jeden problém - dámy na přelomu 18. a 19. století asi na plastice nebyly. :-)

plakát

Legion (2017) (seriál) 

Celkově trošičku lepší 4 hvězdičky. Druhá polovina zdařilejší, prostě musíte přečkat první dva díly, které by mohly odradit. Slabších a natahovaných chvilek je celkem málo, tak vám těch osm dílů uteče. A vizuálně paráda.

plakát

Viktorie (2016) (seriál) 

1. série: První tři díly velmi velmi slabé, až s příchodem Alberta na scénu to celé jako "kostýmní historizující romatická knihovna" oživlo. Jako zdroj nějaké historie Ostrovů to samozřejmě nemůže nikdo rozumný brát vážně. Celkově velmi slabé 4 hvězdičky - 73%, 2.série pokračuje v nastoupeném, jen těch slabých prázdných chvilek je víc - celkově 70%/Update 2019 3. série: a jak to často bývá stala se z toho prázdná navoněná sračka - 40%