Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 139)

plakát

The First (2018) (seriál) 

Slabé. Jen by mě zajímalo jak to funguje ohledně výběru režisérů, jakože si Agniezska řekla, že bere první dva díly..., protože tam bylo vyprávění v podstatě, z mého pohledu, nejkonzistentnější.

plakát

Zvláštní jednotka (2009) (seriál) 

1.sezóna - V podstatě souhlas s komentáři od "gonga" a "gudaulin" a "jjemi". Dále nepokračuji.

plakát

Malá bubenice (2018) (seriál) 

Celé je to od samého začátku do konce takové podivné, místy až amatérské a zmatené, založené na náhodách. Zrodu, schopnostem a motivaci hlavní postavy jako "špiónky" prostě nevěřím. Nejhorší jsou ale dialogy, knihu jsem nečetl, ale tohle jakoby napsal někdo o generaci mladší (nepletlu se, dokonce o dvě generace mladší) a neřeším tu, že Izraelci mezi sebou mluví anglicky a Palestinci taky.

plakát

Dotkni se mých ran (2020) (seriál) 

Původně jsem chtěl hodnotit po dílech, ale v půlce jsem to vzdal. Dávám tři hvězdičky, ale jen proto, že tohle celé beru jako vhled do dnešní seriálové korejské kultury, ačkoliv to zjevně celé financovala čínská automobilka Volvo.Z mého pohledu více než polovina dílů oscilovala od jedné hvězdy po čtyři. Kdyby se každý díl sestříhal na 45 min, nebo se z toho udělalo max 8 dílů mohl bych to i jako celek doporučit, protože to svůj potenciál má, ale ve formátu v jakém je to nabízeno je to pro běžného českého diváka nesledovatelné. Naštěstí tohle nikdy české televize nekoupí.

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

Těch lepších chvilek bylo pomálu, bohužel několikrát jsem musel přivřít oči z pocitu trapnosti...

plakát

Na špatné straně (2018) 

Prvních 30 minut za 70%, dalších 30 minut za 80%, dalších 60 minut za 90%, dalších 20 minut za 50% a posledních 30-40 min už v podstatě a narovinu kupa sraček a nesmyslů takže ODPAD. Nechápu těch 5 hvězdiček od některých. Kdo tvrdí, že jde o poctivou starou kriminálku tak měl zatmění. Z čeho to jako dovozujete? Že se mluví pomalu? Že Dona Johnsona dáme raději do protisvětla, aby nebyla vidět ta jeho plastická umělá huba? Laciné kvazirasistické žvanění. Jediný pozitivum tohohle filmu je jeho stopáž, která vlastně vylučuje nasazení na české komerční televizi.

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

1.sezóna - 85%, 2.sezóna - 95%, 3.sezóna - 90%, 4.sezóna - 75%, 5.sezóna - 60%., 6.sezóna - 50%

plakát

Expanze - Série 5 (2020) (série) 

Nejslabší série, plno vaty a studiových prázdných slov zabalených v průměrném digitálním vizuálu. A představitelka Naomi narazila na svůj herecký strop.

plakát

Capitani (2019) (seriál) 

Ano Skeksiku máš naprostou pravdu, ale to by asi nevadilo tomu, kdo ještě neviděl něco podobného. Problém,je, že po dvou dílech člověk už tuší kam to směřuje a nemýlí se (dvojčata, místní blázen apod.), je to zbytečně uměle natahované nesmyslnými záběry, některé role herecky nezvládnuté, a plné nelogických chování postav. A celý případ by byl fakticky vyřešen během dvou dnů na základě lokalizace telefonů hlavních postav, ale možná to v Lucembursku nemají. Doporučuji se seriálu vyhnout!