Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 139)

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Nesdíllím všeobecné nadšení, ale dlouho (až do epizody 6) jsem si říkal, že to jsou poctivé a přesvědčivé 4 hvězdičky, spletl jsem se.

plakát

Dámský gambit - Odročení (2020) (epizoda) 

Tohle jako mělo být co? Tak šikmá plocha? Vylhané a trapné do morku kosti, včetně hereckého projevu hlavní představitelky..

plakát

Velký lov (2020) (seriál) 

1. sezóna - V absolutní většině dílů je to jako na houpačce, tuhle trefný šťouchanec, tam zase banalita, pak nesmysl, pak chvilku pokus o vyprávění nějakého příběhu. Ale nepřišlo mi, že by prvních pár dílů mělo nějaký super potenciál a pak to šlo dolů. / 2. sezóna - bohužel o kus dolů, a s ohledem na poslední díl - 15%

plakát

Třetí den (2020) (seriál) 

Tak tady byl někdo pořádně zfetovanej, když to psal. Kdybych to měl všechno popisovat, tak nezbude než spoilerovat. Taková ta rádoby okultně-starozákonní-lsd-keltská-horor atmosféra by ani nevadila, ale mělo by to mít nějaký smysluplný řád vyprávění, ale to seriál nemá.

plakát

Komisař Montalbano (1999) (seriál) 

Cca od 7 sezóny to jde hodně dolů a 9 sezóna je opravdu velmi špatná, ale tohle je prostě moje srdcovka, takže mé celkové hodnocení neberte jako bernou minci. Parádní český dabing. /Update 2022 - tak 10 a 11 sezóna zase zpět na své stabilní úrovni cca 75%

plakát

Válka ve Vietnamu (2017) (seriál) 

To nejlepší co na dané té je k dispozici. Uživatel "xxmartinxx" buď neviděl všechny díly nebo prostě jen lže. Vyznění je veskrze proarmádní a glorifikující vojenství jako takové? Lež. Amerikocentrický film (je to seriál a nevím co znamená termín amerikocentrický) - nesmysl. Věnuje se spíš situaci v USA? To snad člověče nemyslíš vážně? - A co první dva díly, kde se povšechně vysvětluje historie vztahu "obou" Vietnamů, nebo 6.díl o málo filmově zpracovaných bojích o Saigon atd? Rasismu amerických vojáků vůči Viet Congu se věnuje asi pět minut a mlhavě? Viděl jsi 5tý díl? Nicméně u někoho, kdo píše do A2, Alarmu nebo Literárních novin, tohle asi nemůže překvapit, že?

plakát

Já, Heath Ledger (2017) 

Fuj.To raději být tuctovej zapomenutej moula, než být cílem takového "životopisného" filmu.