Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (1 139)

plakát

Drahokam (2019) 

Už ten překlad názvu filmu je prostě blbě a přitom ten původní je tak trochu "Nomen omen".

plakát

Balkánská hranice (2019) 

Na tomhle kusu je spíš zajímavé to co tam není než je, a pak ani není potřeba si k tomu načítat zdroje a případná vyjádření zastánců jedné nebo druhé strany. Zejména jde o sexuální násilí - v tomhle směru bylo zadáni z Kremlu jasné, aby na to mohli chodit středoškoláci a byli hrdí na ty svoje zrazené hrdiny. To že by mohla proběhnout v roce 1999 v Kosovu nějaká taková bitka si snad proboha nemůže myslet nikdo.

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Tak v tomto případě se moji "oblíbení uživatelé" totálně pomátli. Bohužel i Vávrova trilogie byla o třídu lepší.

plakát

Válečná generace - Ein anderer Krieg (2013) (epizoda) 

To setkání přátel na frontě je kravina. Stejně tak ten vagón. V tom lese píč...A přímluvu sestřičky za kamaráda u dr. Helmutha Sovy snad raději ani nebudu komentovat... Verze 2.sv.války pro wiki-euro-německé mileniály, aby se necítili tak trapně, že jejich dědové a babičky byli v průměru takové prodejné.....

plakát

Inscenace (2020) (seriál) 

Paráda. Jednoduché a tak zábavné.

plakát

Des (2020) (seriál) 

Tragický příběh, který je zpracován tak nudně a nedůstojně.

plakát

DNA (2019) (seriál) 

To, že se chovají severští detektivové opětovně (jako ve velké části dánských, švédských, norských kriminálek) jako neschopní idioti bych už bral jako nějaký koncept, ale to s tím kočárkem na lodi je prostě nevěrohodná kravina od které se odvozují další a další. A jméno hlavní padoucha vyslovila moje žena po prvním dílu. Škoda.

plakát

Mladý Wallander (2020) (seriál) 

Jméno Kurt Wallander si tenhle seriál jen koupil. Neskutečná netflix srágora, jak scénáristicky, tak herecky, víc nemá smysl vysvětlovat. Fanoušci jak původní švédské série s Kristerem Henrikssonem, tak Branaghem - vyhněte se tomuhle zdaleka!