Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Krimi

Recenze (380)

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Geniální český nihilismus. Jasné 4 hvězdy.

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Ve své podstatě neškodná a nešikovně zpracovaná politická agitka, která stojí a padá na Mádlovi s Issovou. Škoda těch hloupých vtipů, trapných fotek a argumentační prázdnoty.

plakát

Senna (2010) 

Pustit si téměř tříhodinový dokument o Sennovi dva měsíce po Rivalech je nebezpečné. Získáte totiž pocit, že o historii F1 víte už úplně všechno a nic vás nemůže překvapit. Opak je pravdou, neboť jak Rivalové, tak Senna ve vás probudí obrovskou touhu se toho dozvědět ještě mnohem víc. Mistrovsky zpracovaná freska jednoho poloboha a polosvěta, která potvrzuje pravdilo, že kde smrdí politika, je zle. Senna mě nadchl úplně vším a moje momentální dojmy jsou nepopsatelné. Po skončení jsem si uvědomil, že mě dokumentem neprovázel herec, nýbrž reálná postava se kterou jsem splynul, jakoby to byl kámoš od vedle. Možná takové pocity a dojmy by pravý dokument měl vzbuzovat.

plakát

Sociální síť (2010) 

David FIncher je největší filmař posledních dvou dekád.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Sam je darem z nebes, jinak by se to nedalo dokoukat do konce. Ani by mi nevadilo, že je to hloupé a obsahuje to všechny představitelné klišé. Vadí mi, že těch 125 miliońů není vidět ani v jednon jediném záběru. Všichni jsou tu tak nesmyslně prkenní a v druhém extrému se pak chovají jako smyslů zbavení bez zjevného důvodu. Je mi jasné, že se mělo jednat pouze o poctu staré verzi a jediná ambice bylo vydělat balík peněz, ale nemůžu se ubránit dojmu, že se na to tvůrci prostě vysrali po všech stránkách. Těžce odfláknutý film.

plakát

TýTý 2009 (2010) (pořad) 

Podprůměrná televizní anketní zábava plná rádoby umělců vedena vtipným a zkušným komentátorem.Párkrát se zasmějete,párkrát se chytnete za čelo a tak 30x přepnete,ale nakonec se dokoukáte a řeknete si,že to mohlo dopadnou i hůř.P.S.Pan Karel Gott je opravdu věčný.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Super projekt,kterým si (už i)Prima u mě vydobila velkou pozornost a co na tom,že je to filmařsky naprosto příšerné.Pořad,který je originální,pravdivý,upřímný a ukazuje Babicovy vztyčený prostředník přímo do jeho přihlouplého ksichtu.Teď se půjdu někam chutně napapat.

plakát

Antikrist (2009) 

Odporné, znechujícící, násilně účelové. Slabý čajíček od mistra, jenž jakoby pozapoměl, že forma má být pouhým doplňkem obsahu, ne naopak.

plakát

Cart (2009) 

U Cartu je příznačný pojem jak z minima udělat maximum.Myšlenka by tu byla,skvěle natočené to je,ale jinak je to v podstatě docela prázdné.Parádní kamera.

plakát

Cyranův ostrov (2009) (seriál) odpad!

Chce se mi brečet.Chce se mi do nečeho praštit.Chce se mi zvracet..Chce se mi řvát.Chci zažalovat stanici,která to vysílá.Chci zničit televize a utéct hodně hodně daleko.Chci porozumět lidem,kteří dokáží něco takového vytvořit a podepsat se pod to.