Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (123)

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Nechápu hodnocení, je to céčková sračka postrádající logiku, dělá z bílého domu holubník, z nějakého Srba a jeho kurvičky supermana, musel to vymyslet absolutní dement, neznalý vyšetřování a postupů v USA. U mě 50%. Ještě jednu věc; když vás nahání celý svět, necháte si narůst vousy, obarvite vlasy, ženská třeba ostříhá to čínský mikádo,... nic borec je celý ten týden nebo kolik voholenej a oba nasadí kapuce. Píčovina jak cyp.

plakát

Přízraky v Benátkách (2023) 

Poirot opět přitvrdil, detektivka sklouzává do hororu nebo thrilleru, je to psychohra. 80%. Až na ty barevné fotografie...

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

S jedničkou se nedá srovnávat ani dějově ani technologicky, je to dlouhý ale dá se to, ve 3D myslím doposud to nej, dokonalá kamera, ikdyž asi bych to ještě prostříhal. Krása, za mě 90%.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Předloha, kamera, kostýmy, herci,... vše super, jen scénář, střih a režie absolutně propadák. To že to byly dvě hodiny by nevadilo, ale absolutně tomu chyběl rytmus jako očekávání-napětí-lekačka-rozuzlení nějakého motivu,... nebo tak něco, bylo to pátý přes devátý, hudba taky bída. 50%

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Za 500 míčů jsem čekal velkofilm, davy bojovníků, krásné záběry,... Rozpočet schramstla hrst béčkových herců, rozklepaná kamera, zcestné detaily, zcestné záběry z dronu kolmo dolů, příběh nebyl o Žižkovi ale o nějaké panské kurvičce, s několika bojůvkama, motalo se tam několik šlechticů, zmatek, zvraty, důraz na hrubé násilí,... komplet filmařsky hnus, možná pár herců, ale taky bída. Je smutné že takový film natočí Čech v US režii a vyjde z toho sračka. Myslím že kdyby dal někdo 50 milionů studentům z FAMU, namísto Hřebejkům, Svěrákům,... dopadlo by to jistě líp. U mě odpad absolutní.

plakát

Ozvěny (2022) (seriál) 

Hodně zajímavý, ikdyž občas nedomyšlený, ale musím říct že to mělo šťávu po celou dobu, až poslední díl byl trochu klišé s veletočema. Některý postavy fantazie( šerif, zástupce,...), jiný příšerně zahraný (oba jejich manželé), kamera, záběry a scény uspěchaný ale celkem hezký-Nflix. U mě 70%.

plakát

Significant Other (2022) 

Nic velkolepého, ale dobrá 1,5hod zabitá v letadle. Líbí se mi ten les a záběry i herečka a její výkon, musel jsem rozdýchat parodiální nádech, ale dalo se to vydržet. Za mě 65%.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

První TopGun mě moc nebral, ani Tom Cruise, mladej malej frajírek, ikdyž ty záběry už a hlavně tenkrát byly neuvěřitelný. S tím jsem šel i do kina; remake s šedesátníkem..., ale ty jeho Mission impossible 3+ celkem žeru ... Byl to po dlouhý době zážitek, trochu pohádka, ale velkolepý, vyvážený, retro, zvuk,... a ty záběry... 90%

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Sice to není vymakaný do detailu jako  třeba Twin Peaks, ale má to parádní základ Adamsových a není to nuda; nejdřív jsem to sledoval poočku s mou drahou a asi u čtvrtýho dílu jsem musel na začátek, dát všechny a neodtrhnul oči, protože v ten moment jsem něco nepochopil a musel to vracet. Je to po dlouhý době pro mě super seriál(mini). 90%

plakát

Duna (2021) 

Fantastický zvuk a hudba, efekty i herecké výkony. Dlouho jsem v kině neviděl tak masívní zpracování, jen ten děj je k tomu slabý a pomatený. Nepochopil jsem proč je tam vlastně vůbec poslali, potom se mladej rozhodne že tam zůstane,... Někdy je to hodně natáhlý a někde mi chybí souvislosti. Jinak velkolepý, tak trochu Vodní svět na poušti, jdete z kina a cítíte písek mezi zuby. Zatím 80%. Viděl jsem to znova a vlastně jen kvuli tomu jestli pochopim děj.... myslím že podle normálního smýšlení je to trochu mimo, což určitě není záměr ale spíš nevynucená chyba, efekty, hudba jsou super, ale snižuju na 70% a myslím že už to neuvidím.