Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Reality-TV
  • Sci-Fi
  • Drama

Oblíbené filmy (6)

Deadpool

Deadpool (2016)

Jeden by řekl, že dnešní svět je složen čistě jen z politicky korektních distingovaných předčasně dospělých intelektuálů. Zaplaťpánbůh to není pravda. Viva la Captain Deadpool! (Chudák tatík chtěl udělat synkovi radost a k prvnímu vyrašenému kníru ho vzal na nepřístupný film s tím, že před maminkou budou předstírat návštěvu Decibelů lásky. Slečna za pokladnou ale byla proti a i za cenu toho, že sto lidí ve frontě nestihne prvních pět reklam na vložky, si několik dlouhých minut stála sveřepě za svým a oka nepřimhouřila. Při úvodních titulcích jsem pochopil, že udělala dobře. Tohle by se před maminkou nějakým halasným "O-O-Ó, to je muzika!" neututlalo.)

Terminátor

Terminátor (1984)

Na Terminátora jsme vyrazili do kina a i přesto, že moc dobře vím, jak mám tento film rád, jsem byl po skončení představení až překvapen, jak moc je to dobré. A to 32 let po natočení, dáme a pánové! Akční akce, kdy ani superkočka s parádní trvalou není ušetřena, první Álbybek na scéně, triky, které mohou letošní zetkové horory jen závidět, závěrečná pasáž, ze které mám mrazení ještě dnes, a také ta zdaleka nejlepší dospělácká scéna filmové tvorby vůbec. Než uvidím v kině i dvojku, tak to vypadá, že jednička halt bude dočasně jednička.

LEGO® Batman film

LEGO® Batman film (2017)

Pjů! Pjů! PjuPjuPjů! Pjů Pjů! Pjů! PjuPjů! PjuPjuPjů! Pjů Pjů! Pjů! Pjů! PjuPjů! Pjů! Pjů! Pjů! Pjů! Mám Tě rád Betmene, víc než svoje děti! Ale počkat, kdo je ještě lepší než Betmen? No přeci Robin!! Pjů!