Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (2 314)

plakát

Schůzka s cizincem (1995) 

Hloupý scénář+nevýrazná režie+charismatický Banderas+sexy De Mornay=podprůměrný rádoby erotický thriler, kterému hodně rychle dojde dech.

plakát

Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji (1987) 

Viděno v dětsví a hrozně jsem se u toho zasmál a skvěle se bavil. Ale opravdu nevím jak bych to hodnotil dnes.

plakát

Sonny ve velkém světě (2009) (seriál) 

Ze všech sraček z Disney Chanel je toto asi ta prozatím nejvíce koukatelnější. Ale i přes to se nejedná o žádné terno.

plakát

Jeho veličenstvo Minor (2007) odpad!

Co to kurva mělo být??? Debilita a stupidita si v tomto "skvostu" pana Annauda podávají ruce. Nemám nic proti takovým filmům, pokud je v nich hravost, vše je vyváženo a divák se baví (jako já s Rrrrrr!!!!). Ale tady to rozhodně není a Minora bych bezváhání nechal sežrat hladovým křečkem a toho satyra (to jsem od Cassela nečekal) bych fofrem poslal do kláštera ať tam do zadečku prcá pedofilní fáterníky.

plakát

Hrdinové války (2007) 

Rozporuplný film. Dobře udělané bitvy-krvavě realistické, dokonalá souhra režie-kameramana-střihače-zvukaře. Kvalitní herecké výkony. Scénář překrývající pouhý výjev z konce čínské občanské války do moralně-etického přesahu. To vše kvalitní co jsem vypsal je ubíjeno přihloupým patosem s přídavkem propagandistické šedi-to hlavně v části odehrávající se v době míru (usměvavé tváře s pohledem do skvělé budoucnosti pod dohledem velkého kormidelníka). Ipřesto dobrý film na který se dá podívat i vícekrát.

plakát

Cesta pustým lesem (1997) 

Umělecká ambice pana Vojnára naráží na jeho neschopnost překonat sebe sama. Vláčil byl jenom jeden a Vojnar by se měl podívat do sebe sama a nalézti pokoru a cit pro míru. Nudit diváka, či z něj dělat hlupáka je v mých očích na stejné úrovni.

plakát

Rabbit Proof Fence (2002) 

Obsahově šokující (pro meznalého Evropana Australské historie) pohled na zemi klokana Skipiho. Po formální stránce je snímek zvládnut řemeslně dobře, bohužel Noyce je spíše průměrným filmařem a nedokázal z tak silného příběhu vydolovat mnohem víc. Ipřesto se jedná o nadprůměrné dílo s perfektním hereckým obsazením.

plakát

Noc v muzeu (2006) 

Zprvu jsem doufal a přál si, aby Noc v muzeu byla něco jako Krotitelé důchů 21. století. Omyl. Noc v muzeu je ubohá a trapná blbost, kde vše vtipné je vidět v upoutávce. Stiller se snaží vidělat na nájem a režisér Levy marně prohrává se scénářem, který je ostudně odvedeným škvárem.

plakát

Na dotek (2004) 

Na jedné straně bravůrně natočené, dobře napsané (velice kvalitní dialogy nezapřou, že se jedná o adaptaci divadelní hry) a hvězdně (a při tom i silně herecky) obsazené. Na druhé straně zase chladně vykalkulované do pro mě přehnaných výjevů partnerských a citových problémů. Tak či onak se jedná o silný filmový-herecký zážitek.

plakát

Císařovy nové šaty (1993) 

Pohádka sice bohatá na výpravu, chudá však tou pravou hřejivou atmosférou. Prostě německé pohádky (byť je natočili pro ně Češi) jsou jako studená Němka a teplé pivo. Pro Čecha zcela neakceptovatelné.