Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (44)

plakát

Polda (2016) (seriál) 

Po pěti sériích musím uznat, že na tu první se rád podívám znovu. Ta byla jednoznačně nejlepší. Nechyběl humor ve stylu, "přece ti žádná ženská nebude říkat kam máš jezdit" narážka na navigaci. Nebo tady máš ten holčičí kompas😂 Na to, že seriál je z produkce TV PRIMA, dá se na to dívat. Narozdíl od dalších seriálů...

plakát

Pod hladinou (2023) (seriál) 

Další extrém TV Prima, která se ve svých seriálových skvostech plácá už doslova a do písmene Pod hladinou... Ono už "herecké" obsazení Matěj Hádek a Marek Adamczyk mluví za vše.

plakát

Na vlnách Jadranu (2023) (seriál) odpad!

Tohle je ještě větší sračka než volné pokračování předtím. Matěj Hádek s připáleným krkem a ksichtem dělá reklamu na vápenku někde v Chorvatsku. Na pomoc mu přispěchal další bezvýznamný herec jménem Adam Ernest, který je ze všeho zmatený jak lesní včera a jako 4% gay se na všechny usmívá... A takhle to funguje v každém díle. Tedy snad, já už to vzdal.

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Česká televize kriminální seriály umí... No v tomto případě musím napsat, že uměla. Ta Špalková už začla hrát, nebo se stále bude tvářit, že má zaražené... Možná kdyby hlavní roli hrál někdo jiný, mohlo být o hvězdičku více, ale takhle?

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Tak čekal jsem daleko víc... Občas místo mysteriózního drama mi seriál připomínal špatnou komedii. Výběr herců... někteří snad ani nehráli. První tři díly nicmoc, pak 4 až 6 super do té doby než Dušek začal vyšetřovat. Pak to šlo opět do kopru. 89% ?! Tohle fakt nechápu. Ikdyž? Ti co znají jen Modrý kód, Ordinaci a podobné české sračky tak z toho musí být zaručeně paf... to je pravda. V seriálu, který by v podstatě mohl být podle skutečné události je tolik nesmyslů a kravin u kterých nikdo nepoužíval rozum až to bolí. Např. Dušek dělá bordel na policii, dokonce napadne kriminalistu, sám se chce zabít a za odměnu je propuštěn, protože na něj nejsou přímé důkazy. OK. U chaty kde bydlí na něj sousedé hned potom volají policajty, že je ohrožuje... To stejné platí doma, kde na něj volá cajty jeho dcera. A výsledek? Nic. Nikdo nepřijel, prostě se nic nedělo.

plakát

Pustina - Epizoda 3 (2016) (epizoda) 

No, konečně se seriál rozjíždí, ale i tak stále slabota. Mafiáni-pasáci vypadají vtipně. Z nich má jít strach, respekt? Ten plešatý ke všemu šilhá... To nebyl nikdo jiný na výběr, nebo se obsazení dělalo podle známosti?

plakát

Pustina - Epizoda 2 (2016) (epizoda) 

2.díl než drama připomíná komedii. Dušek je skvělý, zbytek nicmoc.

plakát

Pustina - Epizoda 1 (2016) (epizoda) 

Jako start nicmoc. Čekal jsem víc, podle hodnocení skoro 90% ?! Během hodiny zaznělo tak 20 sprostých slov... je pravda, že piča, do prdele, kurva atd. používají už i děti ze školky, ale na 1.hodinu seriálu takové množství? KURVA, DO PRDELE DO PIČE ať má pan scénarista Hulík radost uvidím co přinese 2.díl...

plakát

Černý blesk (2009) 

Nejde o nic úchvatnýho, ale pro fandy komiksových-akčních hrdinů to za zkouknutí stojí. Ruský hrdina zachraňuje Moskvu v létající Volze!? To prostě nevymyslíš. :-) Ale jak ve filmu o filmu řekla jedna z hlavních představitelek, v Rusku nemohou lítat Ferrari nebo Bentley. Možná kdyby se film líp sestříhal na nějakých 90minut dal bych o hvězdu víc. Některé dialogy jsou dost ubohé, hlavně s vedoucím květinářství. Naopak scény s opilcem co všude vidí létající Volhu mohlo být víc. Použil bych i ty z vynechaných scén...

plakát

Bludička (1981) (seriál) 

Bez skvělého dabingu Oldřicha Kaisera je seriál poloviční. Škoda, že se nezachoval i na vydání DVD, které před lety vyšlo. To bych dal 100%!