Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (10)

plakát

U Kulatého stolu (2019) (pořad) odpad!

Bohuzel musim brat veliky zretel na to, jak na mne "moderatori" tohoto pocinu pusobi. Mit vcelku zajimave hosty je fajn, ale stale to neprepere ten fakt, ze kuci jsou nesympaticti a vubec k nim tento zanr poradu nesedi. Ale tak co, na internetu je podobnych rychlokvasek v neuveritelnem mnozstvi, tak si clovek jiz zvykl za tech par let. Proste to neni ono, radeji bych spachal harakiri, nez poslouchat tyhle dva.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Snimek nejspis splnil me ocekavani, jelikoz jsem po 40 minutach nevedel o svete a v klidu jsem si drimal. 10/10 - spanek na urovni. Dekuji p. Doktor.

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) 

Dokonala ukazka toho, ze to jde i se zavrenym divadlem. Tak snad se pro priste p. Hrusinsky necemu priuci a polepsi. Dokonale inscenace, kvalitni humor a super parta hercu/divadelniku. Diky za Vase vystoupeni a see u v hledisti.

plakát

Joker (2019) 

Hodnotim pribeh o jedinci, ktery ma psychicke problemy a v zivote smulu. Nelze ho spojovat s komiksovym Jokerem a jeho puvodem. Hudba ve filmu byla skvela, ale samotny snimek me zas tak moc nezaujal. Jen doufejme, ze se DC nerozhodne pohrbit uplne a natocit pokracovani. Bude stacit ten novej Batman k prohloubeni te jamy, do ktere DC spadlo.

plakát

Nemilosrdní (2015) 

Nechapu proc ma nekdo tendence tocit uplne identicky film akorat s Jeanem Renoem. Vzdyt je to hruza.

plakát

Melanie: Dar života a smrti (2016) 

Dej ze zacatku vypadal zajimave, ale stacilo jen dorazit do Londyna a bylo hotovo. Hudba otresna, "pocitacove efekty" podprumerne no a konec? To snad ne.

plakát

Predestination (2014) 

Nápad skvělý, jen tomu něco chybělo a to napětí, lepší atmosféra, herecké výkony a také hudba. Ze začátku jsem si přišel jak v nějaké trapné komedii, která se zvrhla ve fantasmagorii.K závěru bych dodal, že jsem tak trochu zklamán..čekal jsem opravdu víc.

plakát

Interstellar (2014) 

Nolan a jeho genialita je nepopsatelná, skvěle provedený děj, vizualizace. Pro mne nejlepší snímek roku 2014.