Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Rodinný
  • Dokumentární

Poslední recenze (16)

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Tak tohle nebylo tak dobré jako obdobný film (s pirátskou tématikou) a to Pomsta černého korzára (Bud Spencer/T.Hill). Nemluvě o nejlepším pirátském filmu Ostrov pokladů (s Jeanem Lefebvrem, a nesmím zapomenout na Pevnost Boyard s kapitánem Bakerem). Nevím jak ostatním, ale já jsem hlavnímu hrdinovi (Johnny Depp) nerozuměl ani slovo. Ostatní postavy byly dobře nadabovány a rozuměl jsem jim, ale hlavnímu hrdinovi ne, asi měl špatného dabéra nebo to zvukaři nezvládli. A teď důvod proč tři hvězdy : jedna hvězda za toho co v 7.minutě při čekání na chodbě strhne při čekání svícen jen tak, 2. hvězda za ty fóry co si vyprávěj ti dva hlídači té slavnosti u té lodi, když zdržují hlavního hrdinu Deppa a on jim stejně uteče. 3. hvězda za tu ženskou hlavní postavu co nabízí pirátům, že teď už mají tu zlatou věc a teď můžou jít zachránit hlavního hrdinu, piráti chvíli přemýšlí a pak ten záběr samotné té ženy v člunu co ho jde zachránit se slovy ,, piráti mizerní", zatímco piráti mizí v mlze. Dobře jsem se díval, ale záběr při slovech Jacka ,, na palubu vy prašiví psy" co křičí na posádku, kde je filmová chyba, neboť kamera zachytila i v levém rohu je vidět člen štábu v kovbojském klobouku, bílé košili s krátkým rukávem a slunečními brýlemi, jak kouká na moře, jsem neviděl a díval jsem se pořádně. Možná ta hláška byla nadabována jinak než v cz titulcích. No pak jsem to na netu našel, ale už jsem neměl sílu to celé sledovat znovu (zvláště pokud by ten záběr byl až na konci dvou a půl hodinového filmu). Jo to byl důvod proč jsem to sledoval a tento důvod jsem nezahlédl tak jen tři hvězdy.

plakát

Columbo - Ve hře je všechno (1993) (epizoda) 

Jeden z nejlepších dílů Columba. On sám napsal scénář. Nejvíc se mi líbí konec, kdy chytí tu její pěknou dceru (aniž by zatím věděl, že je to její dcera), která je pak mučena na vyšetřovně a Columbo to s její matkou sledují. A pak ten samotný konec, kdy Columbo říká té dceři (to se musí recitovat) ,, Prý hodně času trávíte v Evropě. Zítra se tam bude určitě dít něco zajímavého, neměla byste tam chybět ". Vidět matku jak se postaví za svou dceru se moc nevidí a proto mě to zahřálo u srdce. Samotná Faye Dunaway je sice hezká, ale znám lepší Columbovy nepřítelkyně. Trochu mi vadilo jen, že zatímco Columbo ji dává otázky k vyřešení případu vraždy ona to téměř vždy obrátí na- ,,tenhle oblek/klobouk/kravata je hezký co si myslíte". Zamilovaný Columbo je sice zajímavý a docela dobře natočený, ale nějak to brzdí vyšetřování. V díle začínajícím mexickými trubači je i píseň co zpívá na večírku F.Danaway Bye Bye Blackbird. Docela fórové to s tou služkou a lednicí. A pak také je fórové jak zjišťuje ten telefon a PO box u té sekretářky,, mohla byste mi zjistit.." (a ten jeho pohled),,ovšem". Dobré byly záběry s tím Columbovským barmanem (,,já myslel, že se jí líbíte". ,,nejste ožralej, kolik stojí žvejka?, takhle drahý žvejky, hrůza" ,,Nic psát nemusíš tady ten má peníze" ,,Drž hubu" ,,Když jste přesvědčenej, že policajti mluví pravdu tak to musíte být blázen ") nebo s tím domovníkem - ,,už jste to někdy jedl?, máte tam hrozinku"- ,,dá -li Bůh nikdy to jíst nebudu". No a samozřejmě elektrická pokrývka (deka).

plakát

Barb Wire (1996) 

Vždycky jsem chtěl vidět nejslavnější erotickou bombu v nějakém celovečeráku. A zde se to podařilo. Sranda, je že ač film je z 90. let tak hned první slova filmu jsou r.2017 a shodou okolností já tento film viděl poprvé v r. 2017. Hlavní hrdinka co není na prodej a dělá jen kšefty bez ohledu na tu či onu stranu je to pravé co jsem očekával. Ta akčnost, kdy si nemusíte lámat hlavu o co vlastně v tom filmu jde. Pamela útočí, střílí z kulometu, má nějaké hlášky a docela ostrý jazyk. To se musí vidět. Jen těch scén (obzvlášt v polovině filmu) s Pamelou mohlo být více. Já ten film viděl na originálním DVD, kde ho prohlížel nějaký mladík, pak si to rozmyslel a já jsem ten film koupil a vyfouknul mu ho, nevadí mají tam ještě jedno DVD. Dobrý konec, jak ten tlusťoch je v tom buldozeru a Pamela s ním vyjednává o těch čočkách za peníze, skvěle nasvíceno. Jo abych nezapomněl v nějaké 37.minutě nebo tak se v jedné scéně objeví zcela nahá Pamela Anderson. Když už někdo je fajn, že zrovna ona, sluší ji to.

Poslední hodnocení (319)

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003)

03.08.2017

Columbo - Ve hře je všechno (1993) (epizoda) (S10E07)

02.08.2017

Barb Wire (1996)

25.07.2017

Bomber (1982)

25.07.2017

Počátek (2010)

25.07.2017

Stůl číslo 19 (2017)

12.07.2017

Proroctví (2009)

12.07.2017

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

10.07.2017

Extase (1932)

04.07.2017

Reklama