Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (30)

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) odpad!

Jestli to bylo mysleno jako konkurence "Uvolnete se, prosim", tak se to hodne nevyvedlo. Cim to asi bude?

plakát

Pustit žilou (2008) (pořad) odpad!

Trapnejsi talkshow jsem nevidel. Zajimalo by me, kolik pokusu v televizi jeste Zilkova dostane. A divim se ze vubec tento "porad" pustili do eteru.

plakát

Ring (1998) 

Prislo mi to o dost slabsi nez americky remake. Chvilkama jsem se bohuzel i nudil.

plakát

Saw 2 (2005) 

Škoda, že temnou komorní atmosféru v prvním díle nahradili akcí.

plakát

Zabijáci (1956) (studentský film) 

S přihlédnutím k tomu, že je to první film Tarkovského, tak si myslím, že to ty 4* může mít. Byl jsem hodně zvědavý na rozuzlení, které se ovšem nekonalo, na druhou stranu však tak trochu vystihuje tehdejší dobu. Dneska "Zabijáci" působí jako část nějakého filmu vytržená z kontextu.

plakát

Glen, nebo Glenda (1953) 

Nevím co bylo horší, jestli Bela Lugosi jako vyprávěč - vynálezce nebo dlouhé nudné monology, jako vystřižené z nějakého dokumentu o transvestitech nebo snad parta ženských (spíš předělaných chlapů), který z chlapa udělá ženskou a nebo prupovídky o drakovi, který jí malé chlapečky a psí ocásky (asi podobenství s mužským přirozením)... A korunu tomu všemu nasadil ten úchylný čert. Prosím vás, tohle neberte špatně, všechny tyhle "nápady" Eda Wooda jsou nefalšovaná prdel. :) Hodnocení není podstatné, ten film snese jak odpad!, tak i 5*... Prostě TRASH jak má být. :)

plakát

Ztraceno v překladu (2003) 

Dost podobný styl jako Jarmuschovy filmy. Minimalistický snímek o všedních problémech obyčejných lidí. A konec, opět podoba s Jarmuschem, skončil poněkud cynicky. Hodně mě překvapila Scarlett Johansson, jednak je dost pěkná a taky dost dobře hraje.

plakát

Tajemná vražda (2005) 

Nečekaně dobře udělaný thriller, se složitou zápletkou a temnou atmosférou. Chvílemi jsem se ztrácel v množství jmen. Myslím, že má i na 5*, ale proč jsem dal jenom 4*, to říci nedokážu. Prostě něco chybělo...

plakát

Válec a housle (1961) (studentský film) 

Dalo by se rict, ze je to prokomunisticky snimek. Tech "indicii" tam nekolik bylo, at vice, ci mene zretelnych. A i kdyz to nesnasim, presto "Katok i skripku" neodsoudim. Kdyz se od toho odprostim, tak to byl zajimavy, skoro bych rekl pusobivy film o malem klucinovi, a myslim, ze Tarkovskij dobre vystihl, co asi takovy klucina proziva.