Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (77)

plakát

Já, pomsta (2016) 

No, obávám se, že za chvilku tu budeme mít dalšího sračkoidního Seagala. Bůh nás chraň.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Naprostá spokojenost, povedené ve všech směrech, takhle si nějak představuji feel good family movie s nádhernou výpravou. Sympatické, dojemné, vtipné a na to že je to celé digi tak kolikrát to ani nejde poznat. Jako musím uznat, že je to celé natočené se srdíčkem.

plakát

Želvy Ninja 2 (2016) 

jednička se nepovedla, dvojka vznikla a překvapivě se nepovedla, co mě zaskočilo je to, že ve filmu se vetšinou pořád něco děje, ale i přesto, jsem se strašně moc nudil a skoro dvě hodiny jsem si přál konec. Pro děcka dobrý, to nikomu neberu, ale pro mě utrpení. V mém srdci nadále zůstávají jen původní hraní želváci.

plakát

Bod zlomu (2015) odpad!

Hrozný! Moc, moc, moc, moc hrozný! Vážně. Tohle je ostuda jako hrom. Být tvůrci, styděl bych se za tak nepovedenou sračku. Taková zbytečnost. Postavy jsou nesympatický, jsou Vám u prdele, děj je k smíchu a bez pořádné pointy, pokud tam tedy vůbec nějaká byla. Vypadá to akorát jak nějakej dokument o adrenalinových sportech, prostě smutný, bez duše, prázdný a tupý, z původním bodem zlomu to nemá nic společného jen ukradený název. Nedokáží v tomhle filmu vyzdvihnout žádné klady, odpad moc často nedávám, ale k tomuto ho přiřadím rád a omlouvat se nebudu. Film bez vkusu. Jako kdyby to bylo natočeno pro MTV mladež nebo tak něco.

plakát

Hush (2016) 

Večer většinu času trávím vyhledáváním filmů, které by mě mohly zajímat a že už jich moc není. A tak jsem přihmouřil obě prdele a zvolil hush. Asi nejmilejší překvapení bylo, že hlavní představitelka nebyla zase tak blbá, jak jsem odhadoval. Kdo ale blbej byl, byl její trýznitel. To jeho chodí pešek okolo, bylo akorát nudné oddalování předvídatelného konce, který už všichni známe. Jedna hvězda za uvažování hrdinky a druhá za někdy celkem fajn napětí, ale to je bohužel málo.

plakát

Grimsby (2016) 

Skoro až geniální, odvážný a vážně vtipný, hlavně to s tou slonicí mě málem uzemnilo smíchy, Cohen je magor a v skoro žádným filmu si nebere servítky, to už je jasný všem, mě jeho typ humoru sedne vždycky, nemůžu si na něj stěžovat, akorát už mě pomalu přestávají bavit filmy se špiónskou tématikou, která dle mého už je hodně okoukaná.

plakát

Carol (2015) 

Bylo to nudný a dlouhý, ale nestalo se, že bych to vypnul a odešel do své pevnosti na stromě číst skautskou příručku jak si uvázat správně uzel kolem žaluda. Ne ne, dokoukal jsem to asi především kvůli herečce Rooney Mara, která byla tak krásná a nahá, a krásná a nahá, že díky ní to bylo i celkem povedený lesbický drama.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

To mi ho vyndej. Měl jsem promítat sračku Vzpomeň si, díky bohu nikdo z lidí nepřišel, a já se tak mohl zavřít v kino sále, rozepnout si poklopec a pustit si sám pro sebe co jsem jen chtěl. No, jenže ono bylo na výběr fakt málo a já tak zvolil Olgu. Boha jeho nevím jak je to možný, ale on je to vážně povedený film. Českopolskoslovenskomrdkošskoanálskofrancouzskej film, který se povedl. nikdy by mě nenapadlo, že tohle napíšu, ale musím uznat, že herci, příběh a zpracování bylo mocinky moc fajn, a já to díky tomuhle dokoukal a zjistil, že olga hepnerová byla poslední člověk popravenej v československu. Zase jsem o něco chytřejší. Je to stejně dobrá informace jako ta, že film dějiny násilí, byl poslední film vydaný na VHS, takový informace se hodí, třeba do chcete být bazerantem?