Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Černé zrcadlo - Joan je hrozná (2023) (epizoda) 

Tak tohle bylo velké milé překvapení!!! Jednak pointou příběhu, jednak i hereckým obsazením, kde salma byla absolutně luxusní. Vtípky výborně pálily i do vlastních NETFLIX řad... a jako třešnička na dortu, když a Vás vyskočí jako další díl Loch Henry, seriál, který zmiňovali v tom samotném prvním dílu:) boží a jen tak dál!!!

plakát

Vyproštění (2020) 

...aneb když John Wick potká Mezi vlky :)

plakát

Vřískot (2022) 

Někdy jen 90kový feeling nestačí.... když dáte to co fungovalo v devadesátkách do prostředí moderní multikulti partičky (jasně že tam je i LGBT;) a přidáte k tomu vykopávky z devadesátek, které by už měly zustat zakopány hluboko v zemi (C.Cox vypadá tragicky) tak to prostě nefunguje.... navíc ve spojení s nelogickým scénářem, neschopným vrahem, co vlastně neumí povraždit ani bandu smradů (a chraň ho ruka páně, aby náhodou nezavraždil někoho z té multikulti squadry!) ...  jako 2* a ještě s odřenýma ušima.

plakát

Divnosvět (2022) odpad!

Pohádky beru jako pohádky. Chcci na ně kouknout s dětma a nemuset vysvětlovat proč hlavní postava je na kluky (případně proč byly dvě babičky jak v minulé Disneyovce). Tenhle Netflix mor prorostl i do disney - tedy základ je aby každá grupa byla multikulti, aby tam byli minimálně dva teplouši a zde dokonce i tří nohý pes. Aby náhodou kriplové se necítili méněceně.... tvl, jděte s takovýma pohádkama do pitchi!

plakát

Rakeťák (2022) 

Animák jko takový zabaví. Jako popkornovka na streamovací službě je to ok. V kině bych asi tak spokojený nebyl. Kocour je super, stárnutí okolí v rychlém sledu pokusů je taky fajn. Hlavní záporák trošku předvídatelný. Ale vysvětlete mi PROČ TAM KUR*VA MUSÍ BÝT LGBT TÉMATIKA???? proč už tohle s*erou i do dětských animáků??? Opravdu nechci 8 letému klukovi vysvětlovat proč tam jsou dvě "mamky" a jak se jim teda narodilo to dítě.... dal bych asi 3-4 hvězdy, ale za tohle prasení animáků pro děti multikulti sračkama nejlíp s LGBT nádechem, za to srážím.... PS: jo, je to tam asi tak na celkově 10 sekund, ale stačilo to na to.... nechci řešit takovéhle dotazy u animáků na nedělní odpoledne.

plakát

The Gray Man (2022) 

Naštěstí jsem se nenechal odradit recenzema.... a nakonec lepší než jsme čekali a to o hodně! Demolice Prahy potěšila, mix John Wick/Bourne fajn. Slizský záporák s knírkem ala Komando jako bonus:) Jako jo, sem s dvojkou!

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

První půlka je jako by to byla Bondovka, kde místo padouchů jsou dinosauři, druhá půlka Indiana Jones naroubovaný na Jurský park. Potěší výskyt všech hlavních postav obou serií, ale jinak nic.... příliš se to odchýlilo od původního konceptu.... takhle to smrdí variací na nekonečnou serii Walking dead, ovšem jen s dinosaury místo zombíků....

plakát

Phantasm (1979) 

Absolutně nechápu tak vysoké hodnocení u tak pekelné slátaniny. Jediné dobré je ta hudební znělak, jinak je to sra*ka.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Ty vole, tak našlápnutý začátek a tak klesající kvalita filmu poté... to se jen tak nevidí.... škoda.