Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Komedie bez vtipu, horor bez strachu a napětí. skvělé obsazení, dosud docela fajn režisér, ale výsledek je tentokrát (skoro) odpad.

plakát

Slunovrat (2019) 

Tak zas po nějaké době komentář k filmu.... v té záplavě nudy co se v poslední době z kin na nás šíří, tak tenhle film mne zaujal už ukázkama. Trošku mne pak odradilo hodnocení zde na Csfd.cz, ale včera jsem se k filmu konečně dostal. Pěkně doma na projektoru na celou ze´d. A? SUPER. Od začátku do konce jsem se nenudil, po celou dobu filmu v hlavě jela taková ta neklidná vlna. Scény pěkné, pohráli si s kamerou.... prostě fajn film, netradiční, zářivě jasný ale o to víc zvláštně temný. Teď koukám že je i DC verze, škoda, že jsem to nevěděl, 30 minut navíc v tomto světě bych klidně snesl.

plakát

Tenet (2020) 

Vemete hovno (kravské, psí, lidské... dle chuti a nálady) a nastříkáte ho 24 karátovou barvou, navoníte to chanellem no.5 (ve skutečnosti pěkný puch) a máte co? navoněné a zlaté ....hovno. Takhle na mne působil celý film, a to jsem Nolanův fanda. 2* za mistrné řemeslo. Ale příběh za 0*... Ps: Patizon mne zde náhodou mile překvapil Pss: "nebudu ho zde uvádět, protože tím mu dělám reklamu" zde blije hovna i s jeho poznámkami....

plakát

Podivní (2010) 

Atmosféru to mělo, původní snímek jsem neviděl. Hodnocení sráží sem tam ty stereotypní klišé. ale jako celek lepší průměr.

plakát

Příběh služebnice - Slovo Boží (2018) (epizoda) 

...a neb jak poslední díl, resp poslední minuta, dokáže shodit docela obstojný seriál do pekel.... třetí sérii si nechám rád ujít.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Nesdílím nadšení všech okolo zde tady na CSFD... na film jsem šel spíše díky kladným ohlasům zdejších uživatelů a byl jsem zklamán... výprava, atmosféra do 3/4 filmu... skvělé! Hlavní představitelka zajímavá... ale tohle je HOROR??? Neee, tohle je historický film s mysteriózními prvky, které ale naprosto vybublaly bez jakéhokoliv efektu... ten konec byl spíše komický... škoda.

plakát

Paul McCartney: My Valentine (2012) (hudební videoklip) 

Jediný důvod ke zhlédnutí je Natalie Portman, která znakuje text songu. :) jo tohle přebírám:)