Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (281)

plakát

Becoming Elizabeth (2022) (seriál) 

Člověka až zaskočí, co všechno je možné a jak rychle padají hlavy.

plakát

West Side Story (2021) 

Steve umí a Ansel začíná být můj nejoblíbenější herec

plakát

Hranice (2022) (TV film) 

Byl hrozný tento stát

plakát

Ochránce - Hidžáb (2021) (epizoda) 

Za mě nejlepší ukázka fungování českého školství a české mentality. V Českém školství jde o to zapadnout, poslouchat autoritu a moc nediskutovat. Hlavně odpovídat přesně na předem připravené otázky. Individualita se moc nenosí. Myslím že trochu více individuality by tady v tom zatuchlém rybníčku prospělo. Samozřejmě nechci obhajovat druhý extrém anarchie. Ještě přidám vlastní historku. Když jsem byl na střední, měl jsem oblíbenou kšiltovku, kterou jsem miloval. Moc jsem nechápal proč ji nemůžu nosit i ve třídě. Na angličtinu jsme měli rodilou mluvčí (myslel jsem že bude víc free než zkostnatělí Češi). Nechal jsem si čapku na hlavě a když mě viděla při příchodu do třídy řekla Nice cap. Měl jsem velkou radost, že to řekla a tak jsem řekl Thank you. Načež moji spolužáci vyprskli smíchy, protože to myslela ironicky. Nebo ne? :)

plakát

Duna (2021) 

Vizuální a castingová lahůdka, kterou člověk musí vidět v kině s velkým plátnem a    s dunícím zvukem. Škoda že příběhová linka my přijde nedodělaná a emočně je to  trošku chladné. I tak jsem spokojen, protože tenhle příběh mám opravdu rád.

plakát

Bludné kruhy (2020) (seriál) 

Prosil bych nějaké to ocenění pro Marka

plakát

Poslední představení (2020) (seriál) 

First of all si myslím, že LeBron je všestrannější hráč a v 97 a 98 bych to daleko víc přál Pošťákovi se Stockem, než tomuhle frajírkovi. Jedno se ale Michaelovi musí nechat a to že jak na hřišti tak v životě byl AIR.