First of all si myslím, že LeBron je všestrannější hráč a v 97 a 98 bych to daleko víc přál Pošťákovi se Stockem, než tomuhle frajírkovi. Jedno se ale Michaelovi musí nechat a to že jak na hřišti tak v životě byl AIR.
PS You are high od Agar Agar je pecka
Let the past die. Přijde mi to odfláknuté a zbytečně zrychlené. Přál bych si víc propracované postavy. Akce má navrch nad příběhem a to mě u mých milovaných Star Wars mrzí. To co my udělalo radost je herecký výkon Kylo Rena a generála Huxe. Tak snad další díl bude víc zaměřen na příběh a postavy a nebude to průlet akcí.
Film, kvůli kterému jsem se rozhodl, že se zase po letech podívám na fesťák do KV a rozhodně jsem nebyl zklamán. Skvělý Vincent a Jeremy, dobrý příběh a vynikající soundtrack.
Zajímavé zpracování, ale příběh my přišel až příliš pomalý, což bylo možná i chtěné, vzhledem k době v jaké se to odehrává. Nejvtipnější ovšem byl soused vedle mne v kinosále, který prospal přes půl filmu (chrápal) a na konci se probudil a zatleskal si. :)
JJ mě v dobrém překvapil. Má to pár chyb jako třeba nahuštěnost děje(klidně bych přidal hodinu), Kylo prohraje duel s random holkou bez výcviku, ale jinak celkově velmi dobré. Nostalgie je z toho cítit na sto honů.
1D jsem automaticky ignoroval, ale potom co sem zkouknul tenhle materiál, tak jsem si je naposlouchal a musim říct že Midnight memories je nejlepší deska 2013.
Bludné kruhy (TV seriál) (2020)
Prosil bych nějaké to ocenění pro Marka
I Am Not Okay With This (TV seriál) (2020)
Soundtrack to tahá hodně nahoru
Poslední představení (TV seriál) (2020)
Tenet (2020)
Inverze nemám rád, je to prostě zvrácený
Deutschstunde (2019)
Ziggy mi(a)luje obrazy
Jakusoku no Neverland (TV seriál) (2019)
Na na na na na na na na
Proxima (2019)
Bizarre. Single matka hledá uplatnění ve vesmíru. Jsem bizarní Já, ženy nebo tahle doba? Asi všechno Je suis désolé. PS You are high od Agar Agar je pecka
Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
Půlnoční dítě (2016)
Ačkoli příběh nedrží úplně pohromadě, musím ocenit velmi dobrou hudební a atmosférickou složku filmu.
Si jou ťi č' sun wu kchung san ta paj ku ťing (2016)
Ale ta znělka nakonci samozřejmě za ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Arcade Fire: The Reflektor Tapes (2015)
Naživo my přijdou ty písničky lepší než na albu.
Babai (2015)
Aktuální problém uprchlictví. První půlka my přišla slabší, ale cesta do Německa a snaha zůstat tam to zachránily.
Meadowland (2015)
Scéna na střeše magnifigue
Papírová města (2015)
Soundtrack made my day
Partyzán (2015)
Píseň písní (2015)
Příběh lásky a temnoty (2015)
Velmi dobrý debut a výkon Natalie. Náročnější film pro diváka a velmi povedená hudební složka filmu.
REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
Lubezki nemá mezi kameramany konkurenci, ale točit boj o přežití a pomstě je zoufalství.
Star Wars: Síla se probouzí (2015)
Strangerland (2015)
Výkon Nicole je opravdu dobrý. Zvláštní film, který mě první hodinu vůbec nebavil, ale když jsem nad tím pak přemýšlel, tak to do sebe všechno zapadá.
Chlapectví (2014)
Pro mě to z průměru tahá soundtrack.
Earth to Echo (2014)
This Will Destroy You :)
Plán (2014)
FeelsBadMan
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad) (2014)
X+Y (2014)
Keaton Henson + Amiina = Supr soundtrack
Young Ones (2014)
Dokonalá stylizace, škoda že příběh není o trochu lepší. Má to zajímavý soundtrack.
Zmizelá (2014)
Příběhově mě to extra neoslovilo, ale co se týče formy jakou je to zpracovaný musím před Fincherem smeknout a dát plnej počet.
12 let v řetězech (2013)
Steve se drží svého kréda jít až na dřeň a proto ho mám rád.
Dvojník (2013)
Díky Richarde
One Direction 3D: This is Us (2013)