Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (281)

plakát

Hra (2011) 

Lekce do života. Tohle mě opravdu zaujalo. Jak už je tu napsáno film ukazuje mnoho rovin této hry(života). Lhostejnost okolí, které se nezapojuje, dokud se jich to netýká, nebo není povšem. Reakce šikanovaných - John se po..., Alex spolupracuje a Seb klade odpor. Neschopnost zákona s tím cokoli udělat a jeho plošnost, která nedokáže postihnout morálku (revizoři v tramvaji). Výprask, který dostane kluk za opuštění party. Odplata tatínků na někom jiném a následná diskuze. Vrchol byl závod, kdy víte předem kdo vyhraje,ale stejně musíte běžet. Napadl mě přitom i paradox toho, že imigranti ovládají pravidla závodu a určují si podmínky, ale obecně je tomu přesně naopak, viz světový obchod. No nic, nakonec stejně platí, že co člověk rozsévá, to sklidí.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První série s charismatickým Seanem Beanem byla nadprůměrná seriálová podívaná. Od druhé a třětí série se podle mého očekávání zhoršila kvalita i děj a zapadlo to do průměru. O to větší překvapení my přinesla 4. série, která je skvělá co se týče hereckých výkonů i scénáře a proto zvyšuji i své hodnocení na plný počet.

plakát

Jelena (2011) 

Emočně ploché, protože režisér nechce moralizovat, pouze ukazuje co se děje. Dlouhé záběry na každodenní rutinu a zvyky a pak přijde rychlé zásadní rozhodnutí. Andrei mne nezklamal, ale je to jeho nejslabší počin.

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Už jen za Littův úsměv musim dát za pět.

plakát

Steins;Gate (2011) (seriál) 

Psychologie postav je naprostá libovka. Tut tu dú