Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Publicistický

Recenze (12)

plakát

Love Island (2021) (pořad) 

Best show ever!!!

plakát

Vy nám taky, šéfe! (2008) 

Hloupoučký scénář doplněný stupidní hudbou. Seriáloví herci mě opět přesvědčili, že můžou hrát jenom v seriálech typu Ordinace v růžové zahradě, na film prostě nemají.

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Skvělý seriál o tajných agentech, plný akce, prokládaný příběhy z kamaráda Chucka Morgana, u kterých si sice odpočinete od akce a od hlavního děje seriálu, ale někdy jsou bohužel nudné a zbytečně dlouhé. Všichni tři herci v hlavní roli hrají velmi přesvědčivě a uvěřitelně a určitě si je taky oblíbíte.

plakát

5 proti 5 (2007) (pořad) 

Andrej Bičan je ještě o něco zábavnější než byl Novotný v české mutaci...výsledek, lepší 3 hvězdičky.

plakát

5 proti 5 (2007) (pořad) 

Relativně zábavný pořad, který držel Petr Novotný nad vodou. Lesák je tam naprosto bezradný a nevtipný, dokonce to bývá až trapné. Takže Novotnému 3,5 hvězdičky, Lesákovi 0,5...výsledek 2 hvězdičky.

plakát

Blízko smrti (2000) (TV film) 

Velmi slabý a předvídatelný děj. Navíc jsem vůbec nevěřil hercům, že mrznou. Spíš to vypadalo jako by byli na dovolené bez jídla.

plakát

In flagranti (1993) (TV film) 

Povedená česká komedie plná zápletek a nedorozumění.

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) 

Velmi slabá napodobenina Uvolněte se, prosím. Vtipy jsou málo vtipné a mnohé rozhovory vypadají jako naučená scénka. Chybí mi tam improvizace a inteligentní vtip.

plakát

Pustit žilou (2008) (pořad) 

Primě se bohužel tento pokus o talkshow vůbec nepovedl. Veronika Žilková je v rozhovorech poněkud bezradná. Vtipu se skoro nedočkáte a beatboxový hudební podklad je často až nevkusný.

plakát

Terminál (2004) 

Výborný, i když trochu nadsazený, film. Dívat se na něj ale vydržíte dokonce. Tom Hanks opět ukázal svůj herecký talent a po shlédnutí filmu si v hlavní roli už nedokážu představit nikoho jiného. Catherine Zeta-Jones mu úspěšně sekunduje.