Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Popelka (2015) 

Byl jsem na Popelce se svojí sedmiletou dcerou-ta po celou dobu filmu od něj neodlepila oči.Byla naprosto uhranutá tím, co se dělo na plátně. A jelikož to ona ještě neumí sama vyjádřit slovy, vyjádřím to za ni: okouzlující Lily James, skvělá macecha Cate Blanchett, občas trošku nemotorný Richard Madden, roztomilá "kmotřička vidlička, pardon víla kmotřička" Helen Bonham Carter, ale především-nádherná výprava, hudba a kouzla a čáry přesně tam, kde být měly. Ani jedno navíc, ani o jedno méně, než by bylo záhodno. Jak už tu padlo dříve-pocta staromódním pohádkám v tom nejlepším slova smyslu! Za dceru i za mě plný počet hvězd.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Benedict mě "posadil" na zadek-byl skvělý, přesvědčivý a utáhl celý film téměř sám. Výborně mu sekundovala i Keira, tentokrát ušláplá žena střední třídy, žádná prvoplánová kráska. Dávám plné hodnocení, neboť po dlouhé době jsem spokojen.

plakát

8 MM (1999) 

Jeden z nejlepších výkonů Nicolase Cage, převědčivý byl rovněž Phoenix. Téma kruté a bolestné, zpracované více než kvalitně.

plakát

Telefonní budka (2002) 

Stále váhám mezi 4 a 5 hvězdami, ale kousek k té páté mi chybí...Každopádně skvělý biják, to zase jo...

plakát

Miami Vice (2006) 

Ti dva týpci v hlavních rolích se mi jako dvojice na rozdíl od mnohých jiných líbili. Fajn žánrovka na sobotní večer.

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Jediné,co bych vytkl tomuto filmu, je v některých okamžicích jistá překombinovanost. Kdyby scénárista (neb režisér) odebral jednu,dvě věci, bylo by to ku prospěchu věci. Co se naopak povedlo, je výkon obou hlavních představitelů. Hlavně Colin u mě postupem let a hereckých rolí stoupá.

plakát

Warrior (2011) 

Nemám rád bojové sporty, tak co mě, sakra, přinutilo dívat se na film? Tom Hardy v hlavní roli.Ten film bych si asi jinak fakt nepustil :) Ale to, co mi bylo naservírováno během 130 minut,překonalo mé očekávání.Hlavní role skvěle obsazeny,naprosto jsem věřil pohnutkám každého z nich. A co na om,že souboj 16 mužů se již dopředu zúžil na ony bratry- (nejen) za brilantně natočené finále stálo za to Warrior zhlédnout!

plakát

Světová válka Z (2013) 

Více než jen dobrý zombie film. Brad přesvědčuje, že jeho oči stále fungují, a režisér pro změnu přesvědčuje nás všechny o tom, jak velkolepě se dá tento "druh filmu" natočit. A co víc-takto jednou (ať už dříve či později) jako lidstvo skončíme...

plakát

Teď a tady (2012) 

I muži pláčou...Jakýkoli další komentář je zbytečný.Snad kromě-Dakota vyrostla,vyspěla,ale jedno zůstalo-je to po čertech skvělá herečka!

plakát

Odpojit (2012) 

Viděl jsem před 14 dny v okamžiku,kdy má žena (velmi závislá na sociálních sítích) zcela ve svém živlu komunikovala na FB se svými kamarádkami (či kamarády?)-odtrhla od notebooku oči po 5 minutách od začátku filmu-dívala se až do konce a 48 hodin nechtěla nb ani vidět :) Jinak souhlas s komentářem Limy.