Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Obsahy (27)

The Mortuary Collection

The Mortuary Collection (2019)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli.

Mořská horečka

Mořská horečka (2019)

Siobhan (Hermione Corfield), studentka mořské biologie, musí opustit pohodlí vědecké laboratoře a vydat se, v rámci studií, spolu s pověrčivou posádkou na týdenní plavbu rybářské lodi, kde má zdokumentovat podmořský život. První taková příležitost se naskýtá, když jejich loď uvízne uprostřed oceánu a u členů posádky se začnou objevovat příznaky neznámé infekce. Siobhan tak musí využít svých vědomostí a i za cenu lidských životů zabránit rozšíření nákazy na pevninu.

Itsy Bitsy

Itsy Bitsy (2019)

Kara (Elizabeth Roberts), zdravotní sestra a svobodná matka, se stěhuje se svými dvěma dětmi z velkoměsta na poklidný venkov, do domu postaršího muže (Bruce Davison), o kterého se musí postarat kvůli jeho roztroušené skleróze. Jejich stereotypní život naruší Jesse (Arman Darbo), když v domě nalezne starodávný artefakt, kterým vypustí do našeho světa děsivou a smrtící hrozbu.

Errementari

Errementari (2017)

Errementari vypráví příběh kováře Patxiho (Kandido Uranga), který uzavřel smlouvu s ďáblem, aby se vrátil v bezpečí z války za svou milovanou ženou. Když nadejde den, kdy si má ďábel vybrat svůj dluh, skočí na lest vychytralému kováři a stane se jeho zajatcem. Situace se změní, když zatoulaná dívka jménem Usue (Uma Bracaglia) ďábla nevědomky propustí. Proti kováři teď stojí nejen rozběsněný dav vesničanů, kteří si myslí, že Patxi dívku unesl, ale především celé peklo.

Crazy Lake

Crazy Lake (2016)

Skupina osmi přátel se rozhodne vyrazit na víkend z města do oblasti, která je opředená temnou minulostí o údajných vraždách pacientů blízké psychiatrické léčebny v místním jezeře. Když se Mark (Marco DelVecchio), kterému patří chata, v níž všichni pobývají, začne chovat nezvykle divně, je jasné, že z Crazy Lake se málokdo vrací živý.

The Domestics

The Domestics (2018)

V post-apokalyptickém světě ovládaném nemilosrdnými gangy, jsou manželé Mark (Tyler Hoechlin) a Nina (Kate Bosworth) nuceni najít dávno ztracenou náklonnost a spojit své síly, aby dokázali přežít ve zvráceném světě plném násilí a nenávisti. Oba postupně zjišťují, že ani na první pohled přátelští lidé nemusí mít vždy dobré úmysly.

Calibre

Calibre (2018)

Dva dlouholetí přátelé Vaughn (Jack Lowden) a Marcus (Martin McCann) se po dlouhé době schází, aby vyrazili na lov do izolovaných skotských lesů. Plány vycházejí podle představ, místní obyvatelé je příjemně přivítají, udělí jim pár rad do života a doporučí jim, kam vyrazit. Všechno se rapidně změní během lovu, kdy je Marcus nucen udělat fatální rozhodnutí, za která později oba draze zaplatí.

12 Feet Deep

12 Feet Deep (2016)

Bree (Nora-Jane Noone) a Jonna (Alexandra Park) jsou sestry, které si po letech odloučení vyberou jako místo shledání veřejný bazén, který navštěvovaly v dětství. Když jsou nešťastnou náhodou uvězněny správcem bazénu (Tobin Bell), jeví se jako jejich jediná naděje na záchranu uklízečka (Diane Farr), která má bohatou trestní minulost. Ta se však rozhodne na dívčiných problémech zbohatnout a sestry tak musí urovnat své dávné neshody a vymyslet plán útěku dříve, než ve studené vodě umrznou.

Sacrilege

Sacrilege (2017)

Jessica je studentka, která zrovna vymýšlí dárek pro svou nejlepší kamarádku. Rozhodne se podívat po takzvaných „garážových výprodejích". Když to vypadá, že pro ni nic nevybere, padne jí do oka stará hrací skříňka. Jenže to netušila, že společně s tímto dárkem si kupuje i zlomyslného démona, který pronásleduje každého, kdo uslyší zvuk skříňky. Krátce poté, co její nejlepší kamarádka spáchá sebevraždu, obrátí se Jessica na dva zkušené lovce duchů, ti ovšem později zjistí, že tahle bytost je i nad jejich síly. Jessice tak nezbývá nic jiného, než vypátrat původ hrací skříňky a zjistit tak, jak se zbavit téhle hrozné kletby.

2084

2084 (2009)

V roce 2084 se po celém světě začal šířit smrtelný virus, jenž přenášejí komáři. Ti, kterým se zatím daří úspěšně přežívat, se musejí skrývat v uzavřených prostorách, bez denního světla a s minimální zásobou vody a konzervovaného jídla. Děj se odehrává v bytovém komplexu, kde se o pravidla a zásoby jídla stará majitel domu. Jenže když jídlo postupně začne docházet a majitel sníží příděly na osobu, obyvatelé se začnou bouřit sami proti sobě a začíná boj o zbytky lidskosti.

Art of Darkness

Art of Darkness (2012)

Liz (Emily Baxter) a Ben (Martin Laurence) Richardsovi jsou mladí manželé, kteří zažívají nejhorší chvíle jejich života. Liz před nedávnem potratila, oba se pomalu dostávají do těžké finanční situace, a aby toho nebylo málo, Benovi hrozí vyhazov z práce. Přesvědčí tedy svou manželku, aby využila své krásy a vydala se nafotit album k profesionálnímu fotografovi. Ten mimo nádherných fotek vytváří také portréty. Jenže co Liz netuší, je to, že místo barvy používá krev těch, které kreslí.

Getting Schooled

Getting Schooled (2017)

Skupinka studentů, kteří museli zůstat po škole kvůli nekázni, si vystřelí ze svého dozorujícího učitele, který je upoutaný na invalidním vozíku, na který ho dostalo zranění z války. Následkem tohoto vtípku utrpí poranění hlavy, čímž se mu začnou vybavovat vzpomínky, jak kdysi vraždil nepřátele. Poté, co se zbaví překážek v podobě školníka a ředitele, přijdou na řadu studenti, pro které je tenhle školní den nejspíš tím posledním.

Sweet, Sweet Lonely Girl

Sweet, Sweet Lonely Girl (2016)

Krátce potom, co se Adele (Erin Wilhelmi) přestěhuje se svou umírající tetou Dorou (Susan Kellermann) do nového města, setkává se s tajemně svůdnou dívkou jménem Beth (Quinn Shephard). V té nalezne velice dobrou kamarádku, se kterou tráví všechen svůj čas. Čím déle spolu jsou, tím se jejich pouto přátelství stupňuje a oběma je jasné, že by chtěly být víc než jen kamarádky. Později však vyjde najevo, že její přítelkyně není tak nevinná, jak se zdála být. Její mysl je plná temnoty, a pokud to Adele včas nedokáže odhalit, může ji Beth přivést k šílenství.

Asylum of Darkness

Asylum of Darkness (2017)

Dwight (Nick Baldasare), pacient psychiatrického ústavu, si jednoho dne usmyslí, že už je vyléčen a začne vymýšlet plán útěku. Ten se mu podaří a úspěšně se dokáže zařadit do společnosti. Jenže na svobodě ho začínají pronásledovat znepokojující vize, které ho postupně přivádějí k ještě většímu šílenství. Dwight se tak musí rozhodnout, zda se nechá znovu zavřít do psychiatrického ústavu, nebo podstoupí riziko úplného zbláznění.

The Follower

The Follower (2016)

Chelsea (Erika Christensen) je slavná zpěvačka, která se vrací letadlem domů, to nezvládne průlet silnou bouří a zřítí se někde v divočině. Když se Chelsea probudí, je připoutána s poraněnou nohou v chatě k posteli, kdesi v lesích. Jejím věznitelem je Evelyn (Bethany Lauren James), další přeživší leteckého neštěstí. Ta tvrdí, že pouta jsou jen opatření, aby si ještě více neublížila. Jak se však brzy ukáže, Evelyn je Chelsea již několik let posedlá a ani po uzdravení ji nemá v plánu propustit. Ačkoli Chelsea nemůže chodit, musí přijít na způsob, jak z tohoto vězení uniknout, protože jí začíná docházet, že jí brzy půjde o život.

The Evil Within

The Evil Within (2017)

S Dennisem (Frederick Koehler) se život nemazlil. Od mala trpí mentální poruchou, takže nemá žádné přátele, a aby toho nebylo málo, každou noc ho pronásledují děsivé noční můry. Svého jediného kamaráda tak najde v obrovském zrcadle, které mu pořídil jeho starší bratr John (Sean Patrick Flanery). Jenže, co John netušil, je to, že stejné zrcadlo je součástí Dennisových snů a jeho stav pouze zhorší. Na tom, že si mentálně postižený chlapec povídá se svým odrazem v zrcadle, by nebylo nic divného, kdyby mu ovšem odraz nezačal odpovídat a nařizovat mu, aby zabil všechny, na kterých mu záleží.

Seizure

Seizure (2016)

Mladý muž je proti své vůli nucený obchodovat s dívkami. Když se další z rutinních obchodů za záhadných okolností pokazí, musí se svými kumpány a unesenou ženou najít útočiště v opuštěném domě daleko od civilizace. Jak dny plynou, únosci si začínají uvědomovat, že s dívkou není něco v pořádku, tedy až na mladíka, který se do ní zamiluje a rozhodne se ji osvobodit. O tom, že to nebyl nejlepší nápad, se všichni přesvědčí, když se v ní probudí nadpřirozené prokletí, které na ni uvalila cikánská čarodějnice. Na mladíkovi teď stojí závažné rozhodnutí, zda si útěkem zachránit život, nebo se za cenu nejvyšší pokusit dívku zachránit.

Land of Smiles

Land of Smiles (2017)

Abby (Alexandra Turshen) a Penny (Krista Donargo) jsou kamarádky na život a na smrt. Když se k Abby dostane zpráva, že se její nejlepší kamarádka ztratila kdesi v Thajsku, ani na okamžik neváhá a vydává se společně se dvěma přáteli na pátrací cestu do daleké neznámé země. Každý svůj krok natáčejí na kameru, aby mohli zachytit důkazní materiál. Netuší však, že se stali obětmi pečlivě promyšleného plánu, ze kterého není úniku. Zabiják v masce klauna tu natáčí svůj nový film a oni se stali jeho hlavními postavami.

Ghosts of Darkness

Ghosts of Darkness (2017)

Dva paranormální badatelé Jack (Michael Koltes) a Jonathan (Paul Flannery), každý s odlišnou povahou a vlastními způsoby vyšetřování, stanou neočekávaně bok po boku ve starém sídle při pátrání po neznámém duchovi, který tu kdysi brutálně zabil mladou rodinu. Oba si brzy uvědomí, že budou-li ještě někdy chtít spatřit denní světlo, musí překonat všechny své rozdílné vlastnosti a rivalitu, protože tady nejde už jen o pověst profesionálních vyšetřovatelů, ale hlavně o záchranu životů.

A Room to Die For

A Room to Die For (2017)

Mark (Michael Lieber) si chce splnit celoživotní sen stát se hercem. Po večerech vystupuje jako bavič v různých barech, což mu ale nepřináší velké výdělky, a je tak odkázán na finanční podporu své přítelkyně Jill (Loren Peta). Společně hledají pronájem, který si mohou v této situaci dovolit, a zároveň klidné místo, kde bude mít Mark čas na přípravu nových komických představení. Zareagují na nabídku pokoje v odlehlém domě, který patří manželům Bakerovým (Christopher Craig a Antonia Davies). Vztahy mezi Markem a starším párem ale nejsou ideální, především od chvíle, kdy se začnou chovat podezřele divně. Mark se rozhodne prohledat dům a najít něco, čím by se jejich chování vysvětlilo. Když však odhalí jejich strašlivé tajemství, bude to mít pro něj a pro Jill tragické následky.

Reklama