Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (10)

plakát

Breslin a Hamill - Umělci komentáře (2018) 

Chcete porozumět pravému potenciálu žurnalistiky a podívat se do zákoutí historie New Yorku? Pak vám vřele doporučuji tento snímek.

plakát

Elvis Presley: Věčné hledání (2018) 

V tomto dokumentu jsem konečně poznal Elvisovu osobnost. Od svých dvou let jsem na něm vyrůstal a hodně mě ovlinvil ve vnímání hudby. Co jsem ale nikdy nedokázal pochopit, tak bylo, proč se ke konci kariéry jeho muzika stala tak neposlouchatelnou. Vždyt to nemůže být z něho, to není on. Nyní už vím, že jeho největší chybou byla smlouva s Plukovníkem, která ho přílž svazovala a nutila dělat komerční braky, a díky které začal brát prášky, kvůli kterým zemřel. Nebyl to člověk, který nedokázal unést slávu a spoustu peněz, sám totiž dobře věděl, že v životě je nejdůležitější být štastný. Moc děkuju za tento snímek.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Byl jsem na mnohých marvelkách a očekával stejné zklamání, které přišlo, když byli herci příliš suší a bez sympatií. Ukázalo se ale, že Cumberbatch se do této role nesmírně hodil (opět ztvárnil intelektuála), film měl dobrý humor, akční a CGI na opravdu vysoké úrovni- doporučuji ve 3D. Film mě zaujal jak ze stránky dobrého scénáře, tak z hlediska obsazení, u kterého mě potěšil výběr Strangovi "kamarádky" Rachel McAdams jíž znám ze Sherlocka. Film by mohl být delší o prodloužení toho, jak se Strange učí dostávat do jiných realit, i přesto dávám pět hvězd.

plakát

Star Trek: Do neznáma (2016) 

Jako bych ani nečekal , že bude v novém Star Treku něco nového. Žádná nová pointa tu nebyla.... loď v nesnázích volá o pomoc a "čirou náhodou" je zase nejblíže Enterprise, která dá zase vše dopořádku. Jinak z hlediska CGI vynikající a nechybí ani dobrý humor. Zápletku považuji co se tyče Star Treku za jednu z nejlepších. Herci byli super... of course že ty všechny známé postavy přežili alespoň na mě ne zrovna hladké přistání. No co si budeme nalhávat... klasické startrekovské drama plné očekávaných zvratů, ovšem perfektně zpracované. Dávám čtyři hvězdy, a to jen proto že mám rád díly stejnojmenného seriálu.

plakát

Týpci a zbraně (2016) 

Už dlouho jsem v kině neviděl něco tak povedého. Dva kámoši ze střední se dali do dramatického obchodování se zbraněmi ve stylu vlka z wallstreet, což zní působivě. Tyhle typy filmů mám opravdu rád... týpci co si užívají života a snaží se zároveň vydělávat peníze ve skvělém scénaři Todda Phillipse.Jak komentuje OverLord- ve stylu komedialní Pařby to není, což by ostatně ubralo filmu tohoto téma na kvalitě.Komedie, jak tu už bylo řečeno to být nemůže, i přes to, že ve filmu bylo několik velice vtipných poznámek, při kterých se v kině nejeden zasmál. Bylo to nečekaně spíše drama obohaceno o skutečnost, že se nejspíše vetšina z toho stala, což diváka udržuje v naprosté pozornosti. Jonah Hill mě svým herectvým, které znám u vlka z wallstreet vůbec nepřekvapil, dodává filmu tu správnou atmosféru a Miles Teller se k němu se svou kompenzační "slušnou" povahou skvěle hodil.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Opravdu vtipná komedie plná šíleného humoru, která je tak charakteristická pro Carreyho, je mou velice oblíbenou. Carreyho humor je všem známý, a proto nemusím říkat, že je skvělý pro jeho mimickou a sarkastickou genialitu, které ostatně v tomto filmu hojně využívá. Několikrát jsem se upřímě zasmál i přez to, že humor skýtá kapku hloupého a šíleného. Má oblíbená scéna je, když se Ventura snaží kontrolovat prstýnky amerických fotbalistů velice drzým a humorným způsobem.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Viděl jsem všechny filmy s Dicapriem a to dvakrát, ale ne Gatsbyho. Filmu se nedá odepřít výborná atmosféra hrající mnoha barvami a opravdu vynikájíci herci jako Dicaprio a Tobey Maguire, film ale dělá také příběh, který zde byl naprosto nudný. Celé je to o snaze dostat zpět svou lásku, která si mezi tím našla někoho jiného..... nuda. Nejlepší na celém filmu je scéna, ve které Gatsby, jako každý čtvrtek pořádá velkou párty, na kterou zve všechny z celého světa, aby přilákal i svou lásku, hraje zde má oblíbená píseň" Little party never kill nobady".

plakát

Muži v naději (2011) 

Na tento film jsem se rozhodl dívat po poslechnutí filmového sountracku od Mig21 "Chci ti říct" , který není vůbec špatný. Film bohužel špatný byl. Hraje zde spousta dobrých herců jako je Polívka, Petra Hřebíčková, Vica Kerekes a Macháček, film ale pohořel na zrežírování. Není zde moc vtipného humoru a příběh je nic moc.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

Užil jsem si. Film ukazuje na to, jak je svět ve kterém žijeme zmanipulován a zkažen materiálními hodnotami.Nechybí zde výborný humor a situace při nichž si člověk řekne" Sakra, doufám, že něco takového nedělám i já :D" .Otec vychovává šest dětí v lese, kde je učí vše potřebné k životu včetně lovení, lezení po skalách a výbornému vzdělání. Film graduje tehdy, kdy se otec rozhone jet se svými dětmi na pohřeb své manželky do "normálního" života, kde si téměř dospělí z dětí uvědomí, že jsou všichni za naprostý exoty, nechápající běh okolního života. Film je krytiky považován za manipulativní, neodpovídající možnému způsobu žití... většina z nich ovšem připustila, že byl film skvělý. Podle mne právě díky obdivuhodným výkonům jak herců, tak režisérů

plakát

Gran Torino (2008) 

Výborný film, který si zaslouží své hodnocení jsem zhlédl s velkým nadšením. Starý, sarkastický a náruživý válečný veterán Walt je zosobněn přesně tím hercem, který tomuto filmu dodává skvělou temnou atmosféru(Clint Eastwood). Je zde několik dobrých hlášek, dramatických scén a sem a tam si člověk vzpomene na vlastního dědu či otce. Walt vzbuzuje v ulicích respekt, který si získáva svými hrdinskými činy při snaze zpavit nepřátelské vztahy mezi svými etnickými sousedy a místními gangy. Určiite znovu zhlédnu.