Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (116)

plakát

Avatar (2009) 

Jooo, tak co vytvořím tentokrát? Na jednu stranu hodím lidi obdařené nejmodernější bojovou technikou, na druhou stranu hodím modré opice s dlouhýma ušima, v ruce budou mít dřevěný luk a šíp jejichž výstřel bude devastovat panceřové bitevní lodě lidí a budu tomu říkám scifi!! a Lidi se z toho poserou!! Ty dvě hvězdičky jsou za zpracování.

plakát

Terminátor (1984) odpad!

Jak já nesnáším rádoby nesrmtelného herce Schwarzeneggera, Stallona a cokoliv společného s jejich extrémě debilní postavami Terminátora, Ramba a Rockyho... Jo Cameronovi já hold na kloub nepříjdu..

plakát

Počátek (2010) 

Nuda a zmatek, hrozně nadhodnocený film.

plakát

Spojenci (2016) 

Než to začne být zajímavé uběhne skoro hodina, to si mohl Zemeckis klidně odpustit.

plakát

Brimstone (2016) 

Filmařina výborná, atmosféra strhující, už tu brutalitu ale vidět fakt nechci. A ani nic podobného v blízké době.

plakát

Za každou cenu (2016) 

Zklamání, ničím nepřekvapující film s od prvních minut čitelným scénářem. Zachraňuje to jen Foster hereckým výkonem.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Už tomu chybí šmrnc. Burton jednoznačně chybí. Není tam prostě nic navíc, scénář mě absolutně nezaujal. Zařazení do průměru hodnocení si u mě druhá Alenka vysloužila především stále kvalitním vizuálním zpracováním fantasy světa a roztomilé Wasikowské.

plakát

Lída Baarová (2016) 

Velkolepé jakožto srovnatelné ze světovou filmařinou to určitě není. Dost mi to tam kazí hlavně Hitler v podání Kříže, toho mohly rovnou na kříž pověsit, protože mu nejde věřit noc mezi očima a charizma zůstalo zřejmě pod knírkem. Zato Goebbelse byl již povedenější. Nejvíc se mi ovšem líbila Fialová a to není poprvé, jen nevím, jestli to je tím, že se mi líbí nebo že přesvědčivě hraje, snad obojí. Celkově jsem po přečtení komentářů zdejších kritiků čekal větší fiasko. Takže zklamaný nejsem. Silnější 3 *

plakát

Pistolnice Jane (2016) 

Já se na to docela těšil a on je to opravdu nudný film. Třičtvrtě filmu je zbytečných jak šuspik při šachové partii a ta špatně zpracovaná přestřelka, které chybí šmrnc, napětí a logika jen a jen redukují kvalitu filmu, při docela obstojných hereckých výkonech Natálky a Joela, níž a níž. Přitom scénář byl dobrý a pán Ouu Connor, který již natočil dobré filmy, měl k dispozici kvalitní herce a očividně i nějaký ten rozpočet, to dojebal nudno-hnoidním způsobem.

plakát

Zkurvená noc (2003) 

Tak tady konečně název filmu neklame, tomu se opravdu dá říkat "zkurvená noc", jakou nikdy nechcete zažít. Tenhle typ černého humoru mi sedí. Výborný scénář, vše do sebe perfektně zapadá a baví od začátku do poslední minuty, protože se po celou dobu děje něco důležitého a není nic zbytečné vyplněno nesmyslným tlacháním. O kapku kvalitnější zpracování a kapku nebo dvě lepší herecké výkony a nestyděl bych se hodnotit 5*. Taková praštěná černá komedie.