Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (10)

David Fincher

Dobře on. Že je na prvním místě tak úplně moc neznamená, protože na triku má jak filmy mnou hodně vysoce hodnocení, tak i to na spodní hranici stupnice. Ale zase to prostě umí podat.

Robert Redford

Roberta si asi budu vážit víc jako rejžu než herce. Jako rejža je totiž jeden z mála, od kterých jsem prozatím skutečně viděl každý kus. Nemůžu říct, že bych jím režírované filmy přímo vyhledával, ale z těch za poslední roky jsem zatím nebyl zklamán, což u herců-režisérů mohu říct ještě jen o Benu Affleckovi. Ten tu ale prozatím není - oproti Bobovi má na triku stále ještě o něco méně režijních počinů.

James Cameron

Jen houšť, dědku! Na co sáhneš, to nekončí ani průměrně, protože to jinak než výborně neumíš. Prozatím seš držák, kterých je stále pomálu.

Matthew Vaughn

Tohle je pán, podepsaný pod úžasným Stardust, co víc dodávat - už jen za to tu má svoje místo rezervované. Ostatní filmy nebyly navíc špatné, jen na můj vkus zbytečně krvavé, ale jeho jméno je stále důvod plánovat návštěvu kina, zatím vyloženě nezklamal.

Christopher Nolan

Chrisi, za tebe mluví fakt, že nemáš ve filmografii jiný než rudý film. Nezačal si u mě s kdovíjakým nadšením, ale postupně se drápal až na vrchol hory. Od té doby mi ale zase trochu scházíš dolů, byť pokladny kin se mnou nesouhlasí.

Ridley Scott

Ridley je skutečně všestranný. Umí jak dokonalé snímky mající prostě všechno, tak i klasické průměry a sem tam klesne i fakt hluboko, aby se pak zase vydrápal něčím skvělým na povrch. Už jsem věřil, že zesenilněl a poslední filmy mě skoro bolely, ale Marťan ho zase vrátil zpět na oblohu. Tak se drž!

Morten Tyldum

Hodejegerne a Imitation Game jsou jeden skvělý a jeden moc pěkný film. Tenhle chlapík by mohl vědět, jak na to, a navíc má v přípravě další zajímavé kousky. Tak ať se to v Halyvůdu povede!

Duncan Jones

Geniální minimalistický Moon - tím si získal moji pozornost. Source Code sice nebyl žádný trhák, ale i tak věřím, že Moon nebyl tím posledním. Věřím.

Guillermo Arriaga

Tenhle klučina :) je tu hlavně za Burning Plain, který si mě získal a k němuž si chlapec napsal i scénář. A podílel se i na dalších scénářích ke mnou poměrně velmi dobře hodnoceným filmům. Poslední předpříčka spíše k hlídání další práce.