Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (108)

plakát

Přání Ježíškovi (2021) 

Docela pěkný, hezkej výkon Krajča a poslední dobou se mně strašně líbí Elizaveta Maximová! Ale Anna Polívková, já nevím, hraje, nehraje, přehrává. A Táňa Pauhofová, božská! Jako vždy a spolu s Matějem Hádkej hrají neobvyklý pár. :)

plakát

V létě ti řeknu, jak se mám (2022) 

No nevím, taková jakási napodobenina Bábovek, nebo tak něco. Paní Kostková občas hraje tak, že se divím a pana Hofmanna taky cpou všude, to už je taková Aňa Geislerová v kalhotech.  Ačkoli všechny tyto herce mám moc ráda, už mně to trošku leze krkem.

plakát

Chlap (2022) (seriál) 

Mě teda upoutávky nenavnadily a mrkla jsem na to jen proto, že jsem neměla co dělat a to jsem neměla dělat! Teď jsem tyden jen čuměla na TV :)

plakát

Svatební cesta do Jiljí (1983) (TV film) 

Já jsem se tak nasmála! Od začátku až do konce. Nádherný, vtipný, dojemný!!! A jak velká pravda je v tom, že se tolik měníme, když jdeme na krev, já kolikrát nestačím zírat jaký ho*ado se ze mě stává, když už "nemůžu" :D

plakát

Divočáci (2007) 

Smála jsem se od začátku do konce, takže i když hloubka všehovšudy žádná, dávám 5 hvězd. :)

plakát

Bourák (2020) 

Zkusili úspěch díky skvělým hercům, ale nepovedlo se. I když každého z nich mám moc ráda, film je naprd.

plakát

Horalka (1960) 

samozřejmě opět s knížkou se to nedá srovnat, ale chtěla jsem se na to mrknout. Sophia Loren - nádhera, ale teda krásnou Rossetu jsem si představovala krásnou. :)

plakát

Podezření - Epizoda 1 (2022) (epizoda) 

Paní Melíšková to zahrála tak výborně, že mně z toho běhal až mráz po zádech. Ta tichá zloba v ní k důchodcům, fuj....

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

První díl strašnej, pak se to rozjede, líbilo se mi to, ale trošku to pokazili tím "mysterioznem", ale aspoň mně to navedlo si něco přečíst o astrálním mimotělním cestování. :)

plakát

V nemilosti (2021) 

Sandru Bullock miluju, takže jsem to žrala, co mi trošku vadilo byly moje pocity po většinu filmu, že ona je ta mrcha vražedkyně a ejhle, bylo všechno jinak.