Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (108)

plakát

Grinch (2000) 

Je zajímavý, že když jsem byla mladší, filmy s Jimem Carreym nesnášela, nemohla jsem ho ani vidět a teď... čím jsem starší, tím víc mně přijde vtipnější a filmy s ním mám ráda i když to jsou voloviny. :)

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Co se týče vizuální stránky,  měla jsem hlavu jak na kolotoči co se týče střídání snímků  a přecházení z jedné scény do druhé. Nejhnusnější na celém filmu byla vražda rodiny a fanatické vykřikování p. Hrušínckého o tom, jak bude sloužit lidem tím, že je co nejrychleji a v co největším počtu spálí, aby jim bylo lépe. Z toho na mě šla hrůza. Dokumenty o druhé světové válce sleduju a je mi z nich úzko, samozřejmě, ale toto, kdy někdo hraje budoucího spalovače v lágru tak přesvědčivě, mi tekly slzy.

plakát

Harry a Meghan (2022) (seriál) odpad!

Nic jsem o ní nevěděla, ale pocit jsem z toho všeho neměla dobrý nikdy, po shlédnutí dvou dílů je mně na blití. Je to vyčůraná kráva, která ze sebe dělá největšího chudáčka na světě a Harry jí teď dělá ocásek. Jak parodovala pukrle před Královnou, tak to jsem byla v šoku, hlouběji klesnout nemohla, fakt ne. Ona totiž asi Meghanka spadla z Marsu a netušila!!!! jak to v královských rodinách chodí a že "musí vše dělat podle královny/krále" nikdy neviděla asi žádný film ani dokument. Trapný, trapný, trapný! Paparazzi jí nedali spát, nebo je problém v tom, že je mulatka, nikdo by to ani nevěděl, kdyby to pořád nezmiňovala, pak byl problém v tom, že je herečka a ona už ani neví v čem je problém. LÁSKA jako trám, zamilovali se do sebe a ona je pravd ave skutečnosti taková, jak řekl Harry v dokumentu, že se mu líbila na IG a kámoška mu s ní domluvila schůzku, takže spíš něco jako Tinderová láska :)))))) a pak jsme si mohli vyposlechnout, že je asi dala dohromady dobročinnost a láska k Africe... :), jako oni sami si protiřečili i během dokumentu a házeli špínu. No měla to promyšlený holka, klofnout ho a odtáhnout si ho tam, kde jí k nečemu bude, to, že ona nebude nikomu dělat loutku a vzdá se svýho života snad bylo jasný všem! Na zbytek se už ani dívat nechci a nebudu. všichni chudinku Meghanku nesnáší a nikdo jí nerozumí, zato s Dianou by byla nejlepší kámoška a Diana by ji milovala. :D No jo, ta se chudák nemá jak bránit.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Absolutní bomba, co se týče českých kriminálek. Úplně mě to strhlo a dívám se kdy můžu. Zatím jsem viděla první sérii a půlku druhé a pecka. Je to napínavé, trochu strašidelné, dobré! V druhé sérii mně moc nesedí Vilhelmová při zásahovkách coby hopsající pingpongový míček, to k ní fakt nejde. Ale Langmajer jednička! I Zuzana Kanócz a Kajnarová.

plakát

Zátopek (2021) 

Film mohl obsahovat delší časovou rovinu, ale líbilo se mi to moc. Neužil prostě zahraje všechno a v každé roli vypadá jinak i fyzicky i charakterově, ne jak p. Geislerová, která je v každým filmu jak přes kopírák, unylá a nudná.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Úvodní trailer mě hodil do doby BeetleJuice a ani jsem to radši nechtěla vidět, nakonec to bylo ale docela dobrý, až na vyžilýho detektiva Bonda, kterej všemu přijde na kloub v první vteřině.

plakát

Horečka sobotní noci (1977) 

Filmmě uchvátil, asi proto, že mám ráda všechny, kde se tančí :) a Travolta je super, ale jeho taneční partnerka? Hrozný a ještě hůř tancovala.

plakát

Hra (1997) 

Skvělý! Napínavý až do poslední chvíle a překvapení do posledního okamžiku. Super

plakát

Mechanický pomeranč (1971) odpad!

Ne, tak tohle není fakt nic pro mě, opět další z filmů, kde musíte bádat o čem to je a vysvětlit lze milionem způsobů. Záblesky všeho možného zvěrstva a kriminality o ničem.  "Zachraňujeme lidstvo od kriminálníků, vyléčíme je proto, aby na nich bylo pácháno násilí jinými"

plakát

Veganka na útěku (2022) (seriál) 

Příšerný, mně přijde, že už budou natáčet dokument o kdejakým ho*ně. Ženská je padlá na hlavu, stejně jako ten dacan. Přijde mně, že i ona trošku teda lže, protože takhle pitomej snad nikdo být nemůže. Katastrofa. Tenhle "příběh" by se dal shrnout na A4 do bulváru.