Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Ochrnutý Phillip se rozhodne najmout nového opatrovníka . Na jeho výběrové řízení pošlou z úřadu práce i mladého černého Drisse , který vrazí do jeho kanceláře a řekne , ať mu to jen podepíšou , ať má aspoň dávky , protože ani ve snu nepředpokládá , že by ho na tohle místo někdy mohli vzít . Phillip si vybere ale právě jeho ,možná právě proto aby mu trochu spestřil život , co se mu rozhodně bude dařit . Film je plný humoru a je natočený podle skutéčného příběhu a mě se opravdu moc líbil a moc mě bavil .

Než si pro nás přijde

Než si pro nás přijde (2007)

Edward milionář , který sponzoruje nemocnici rozhodne na schůzi , že na pokojích musí být vždy dva pacienti bez vyjímky , jaké je jeho překvapení , když dostane rakovinu a musí ve své vlastní nemocnici být na pokoji s černochem Carterem . Jack si zde zahrál klasického arogantního a protivného pracháče , který mu prostě sedí a vždycky baví . Když oba zjistí , že jim zbývají poslední měsíce života , rozhodnou si splnit seznam přání , jak by se měl správně v překladu film jmenovat ,, the bucket list .Velmi povedená komedie

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Velmi dobrý film z hlubokou myšlenkou . Na začátku sice chvíli trvá než se děj samotný trochu rozjede , ale stojí za to vydržet . Film je o černých služkách v domech bílích pracháčů a o slečně , která se chce stát spisovatelkou a byla sama vychována služkou , aby se prosadila a zároveň pomohla služkám , rozhodne se napsat knihu o tom , jaké to je pracovat pro bílé lidi z pohledu služebných . Je to velmi pěkný film a je přijemným způsobem vtipný .

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Krásný hudební film , který je vtipný ,má zajímavý děj a kupodivu nekončí happy endem , jak by člověk čekal . Doporučuju na něj koukat v původním znění z titulkama je to úplně jiný zážitek a vzhledem k tomu , že písničky dabingu nepodlehli přesto , že jsou součástí děje přišli by jste o dost .

Terminál

Terminál (2004)

Velmi kvalitní a pěkný film .O cizinci , který uvízl uprostřed letiště na dlouhý rok . Film je nenucený a vtipný a moc se mi líbil.

Blbec k večeři

Blbec k večeři (1998)

Blbec k večeři je jeden z nejlepších komedii vůbec . Parta snobů pravidelně pořádá večeři , na kterou zvou největší blbce , které potkají . Ovšem v tomto případě narazí jeden ze snobů na takového blbce , že to ani sám nečekal a dost si tím zkomplikuje život . Zábava od začátku do konce můžu jen doporučit .

Drsňačky

Drsňačky (2013)

Velmi povedená a opravdu vtipná komedie . Jde o policistku , co je upjatá perfekcionalistka , která ale svou přehnanou snahou o to být nejlepší vzbuzuje v ostatních spíš opovržení , proto jí převelí jinam , kde k ní dají druhou policistku , která je právý opak , nedodržuje pravidla a je zkrátka trochu drsnější . No a tady sranda začíná...

Cela smrti

Cela smrti (1996)

Tenhle film je můj nejoblíbenější z řady natočených podle knižních předloh Johna Grishama . Možná to nemá úplně ten nejzajímavější děj na světě , ale takové už Grishamovky prostě jsou . Za to to má ale velmi hlubokou myšlenku , kdy člověk ať chce nebo ne na konec soucítí s člověkem s kukluxklanu a uvědomíte si , jak hrozně zaslepeni lidi dokážou být , když se do takového či jiného klanu dostanou . Umřít pro ostatní a proč vlastně . Pro mě velmi zajímavý a pěkný film , který si vždycky ráda pustím znovu.