Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Čekal jsem hodně, protože tato událost si to i zasloužila.. ale dramatičnost a panika nějak pokulhávala. Za mě hold snímek nevyužil potenciál této tragické události, což by bylo vhodno vzhledem k obětem... taková záhada blair witch na dětském táboře ve dne.

plakát

Silný kalibr (2010) 

Nevím, ale proč najednou každý zpěvák musí být hercem a naopak, to si fakt všichni myslí, že jsou supertalentovaní a umí vše... sorry, ne neumíš a ještě tvé umělecké opravdu odpovídá kvalitě tvého hraní a možná ani to bych ti za to nedal. Ale tak chápu, že si člověk už i raději napíše scénář, aby si zajistil, že se někde ukáže.. a když už rýmovat pro tupé puberťáky s mobilem zapnutým nahlas na lavičkách, není ideál, tak si hold musíš zkusit jinou část showbyznysu :( zkus příště závodně vyšívat!

plakát

Super Mac (2010) 

Za mě osobně, super na odreagování, člověk vypne a užívá si parodii na 80tkové akční hrdiny, detektivy a koumesi jako byl McGuiver nebo jak se ten šulda, co z třísky a komářího hovna udělá atomovku.. Navíc super padouch v podání Val Kilmera je ideál :D

plakát

Oni 2: Noční kořist (2018) 

Bohužel x věcí a vad, film hned na začátku říká, že je podle skutečnosti.. 1čce bych i věřil, ale ve 2ce už si opravdu nejsem jistý.. Opravdu ve velkém campu vždy jste předem v každé chatce, kam zrovna pronásledovaní vlezou.. nebo tam najedete náhodně dodávkou? A konec, nechápu, že člověk který po výbuchu auta, s tím autem pak nahání oběť, vystoupí se sekerou - popálený se skácí k zemi, jelikož je probodnutý... po chvílí se objeví zas za "obětí" a hýbe se jakoby nic... no fakt?!

plakát

Cena zlata: Odhalení skandálu americké gymnastiky (2019) 

Musím říct, že ač jsou tyto témata velice nepříjemná, je dobře, že se řeší veřejně, aby si společnost uvědomovala, co někdy akceptujeme a kdy vlastně vytváříme prostor pro tyto zrůdy... Měli bychom se držet onoho, důvěřuj, ale prověřuj! Byť děti můžou mít bujnou fantazii, je lepší si zjistit, kde je pravda i u lidí, které známe dlouho. Obrovský respekt děvčatům, že se po prvních výpovědích ukázaly taky a taky soudkyni, která ukázala, že ten člověk je jen sprostý manipulátor a že vůbec ničeho nelituje.. naštěstí to napsal omylem on sám ve svém dopise, kdy označil ženy, jako zhrzené, co se mstí. Člověk lituje jen jedné věci, to že onen otec, tázající se soudkyně, jestli může být v jedné místnosti s Nassarem sám aspoň 5 či 1 minutu sám, tak po záporné odpovědi, nestihl doběhnout blíže a netrefil se aspoň jednou. A jelikož já opravdu nesnáším takové ztvůry, budu věřit, že boží mlýny určitě ve vězení budou informovat, kdo je ten nový vězeň a karma se už postará!

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Ok, shrňme si to, v prvním díle parta z garáže, co sotva zvládla přepadnout kamioňáka s brokajdou, nyní nahání týpka, kterého ani elitní a speciální jednotky nedostali.. a tak je na to nejlepší pozvat si partu týpků s blikajícíma autíčkama :D jako vážně?! Nějak jsem nepostřehl v těch dílech, kdy je kousl ten radioaktivní hřebec a z nich se stali superhrdinové s nadlidskými schopnostmi...

plakát

První očista (2018) 

Smutné, proč poslední dobou ty filmy dělají tak na rychlo a bezmyšlenkovitě?! Vymyslet, jak to vše začalo, to mě většinou baví, zde bohužel ne.. několik akcí, kdy vyzbrojení černoši až po hlavu jen vystoupí z auta a tam je přiletí rozstřílet drony?! To bylo fakt trapné, samo přežije jen vůdce gangu a ten to má celé dořešit.. opět, mohlo to využít více potenciálu, ale když jde jen o prachy a rychle něco zpíchnout.. ok, na pro prima cool večer v sobotu asi dostačující :/

plakát

Syn černého lidu (2019) 

Ten onen dějový zvrat (vzrat) mi přišel hodně slabý.. do té doby pozoruji vcelku inteligentního mladého kluka, který nechce podlehnout stereotypu mladého černošského kluka z chudých poměrů. Člověka, co přemýšlí, co dělá a co říká.. ale ona chyba, mi přišla velice trapná, pozor SPOILER, ten kluk, který fakt není tupec, který vznikl na jihu USA spářením sourozenců s IQ stébla trávy, neví, že když chce umlčet holku, aby jí jen neslyšela matka, tak jí začne dusit polštářem a tak dlouho.. to mu vůbec nedošlo, co se může stát?! A hlavně, ani jí nezkusí oživit - myslím, že po té chvílí by stále možnost byla.. ne, on hned ví, že se musí zbavit těla a od té chvíle sledujeme jiný film. Paranoidní týpek, který bouchačkou ohrožuje i svou holku a týpek zabité, na kterého se to mladý černoch snaží hodit, tak se s ním sejde a ještě mu chce pomoc s policií atd?! WTF.. sorry, do onoho momentu se mi to i líbilo a čekal jsem, jak se to bude dál vyvíjet, pak jsem byl těžce zklamán.. myslím, že to mohlo vytěžit více

plakát

Maturitní ples (2008) odpad!

To jako vážně, týpek uteče z vězení, za krátkou dobu se dostane tak daleko a čistě náhodou se objeví na místě, kde zrovna málem oběť má svůj maturiťák?! :D :D :D už jsem jen čekal, kdy se řekne, že jsou v oblasti 51. Některé vraždy a rychlost, jakou je schopný vytáhnout třeba mrtvolu na strop za 3 sekundy.. Tohle je asi jako Rychle a zběsile a jejich nekonečná runway..

plakát

Aréna (2011) 

Filmů na tento motiv už je fakt moc a tady unesou požárníka, z kterého se pak stane super sadař, kterého hodíte do arény a on tam rozštípe koho chcete, sem tam mu pošlete "kamarádku" do postele a jedeme na další zápas..