Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Matrix (1999) 

Oblíbená klasika. Skvělé vizuální efekty, na tu dobu originální děj a chemie mezi N a T je velkolepá. Jen přemýšlím, která varianta by byla pro lidstvo lepší: "Modrá nebo červená? Přijetí či popření?" Toť otázka.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Propracovaný seriál od prvního dílu. Charismatický Wentworth mi do role sedí, zatímco Domicnic naopak. První série 90%, druhá 85%, třetí 85% a čtvrtá, jak píše KevSpa, budu dělat, jakože ani nevznikla (příšerná blbost). Těším se, co zajímavého přinese pokračování po více jak 10ti letech.

plakát

Vše o mé matce (1999) 

Neobvyklý film o neobyčejných ženách. Almodóvar otevřeně až tvrdě poukazuje zákoutí jejich psyché. Musím vyzdvihnout skvělou hudbu.

plakát

Shirley Valentinová (1989) 

TAK! (by JXD) Bylo to výborné a osvěžující. Zhlédnuto i divadelní představení se Simonou Stašovou a velmi doporučuji!

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Chytlavý, zmanipulovaný a kontroverzní příběh. Imponuje mi především decentní uhlazenost představitelů a promyšlené machinace, které Frankovi vždy projdou. První série 90%.

plakát

Tři tváře Evy (1957) 

Pozoruhodný snímek o disociaci, kterým Joanne zobrazila velmi zřídka objevující se psychopatalogickou problematiku.

plakát

Newyorská romance (2013) 

Nepřeslazená hudební podívaná z oblasti NY ulic. P.S.: celý film jsem očekávala, že se Keira a Mark dají dohromady, a ono kruci nic.

plakát

Jiná země (2011) 

Nečekejte žádné scifi, naopak pořádnou nálož depresivně "mindfuck" dramatu. Opravdu existuje planeta, kde je všechno jinak?