Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (78)

plakát

Ani ve snu! (2016) odpad!

To jste ale nemysleli vážně,že ne?Promiňte ale dokoukat to celé, tak asi hned potom půjdu a zabiju se! Děs!

plakát

Áno, šéfe! (2011) (pořad) 

Neříkám že pan Žídek je špatný kuchař ale na TV show to není!

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Odpad je asi to nejvýstižnější slovo k popisku na tento pořad!

plakát

Artemis Fowl (2020) odpad!

Totální propadák roku !

plakát

Bankrot (2017) odpad!

Asi by to i fungovalo,ale zaujmout diváka s takovým obsazením a navíc se střihem jako od prvňáčka,je velmi těžké.Podobný film se jmenuje Margin Call a opravdu se povedl! Tohle je vážně jen odpad a podle mě si na sebe ani nevydělal :( Smol pachol

plakát

Bright (2017) 

Naprostá pecka... nechápu proč to někoho nenapadlo už dříve! Všechny palce hore .)

plakát

Café society (2016) 

Proč bych toužil celou dobu po Kristen Stewart,když mám bohyni Blake Lively? To byla asi taková největší chyba,avšak každý preferuje něco jiného.Jen pocit omylu.Celkově od začátku do konce fakticky nuda.Allen už není co býval,i přesto že zvolil půvabné hollywoodské prostředí roskvětu zlaté éry,se to prostě nějak dře.Woody je jinak moc super a pár filmů jsem si zamiloval.Teď můžu napsat třeba,Vicky Cristina Barcelona,Půlnoc v Paříži,Do Říma s láskou...samozřejmě Darebáčci a Celebrity s Leonardem...no mohl bych pokračovat ještě dál,ale asi by to bylo zbytečné.Někdy se i mistr tesař utne.

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Myslím že to prostředí lesa těm dvěma filmům opravdu prospělo.Herci taky předvedli jistou úroveň a protloukli se tím víc než dobře.První díl byl však určitě lepší (Cesta z města). Musím uznat že oba díly jsem viděl vícekrát a stali se pro mě takovou kultovní záležitostí. Byla jedna veganka a ta potkala fešného myslivca, načež také zjistila že má víc šťávy než její soukmenovci :)

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Ten nej high-tech seriál který jsem kdy viděl... není co dodat.Britové tohle umí.Pecka a povedlo se opravdu dost kvalitně až na dva díly ze všech sérií.