Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (4)

Jan Fišar (herec)

28.05.2011

Jan Fišar se narodil 24. září v roce 1955 v Praze, jeho otcem byl známý herec Vinohradského divadla - Vlastimil Fišar, díky kterému se také dostal k divadlu.Vystudoval DAMU a odešel do Pardubic, kde v tamním Východočeském divadle dostal své první angažmá. Od roku 1982 je stálým členem souboru Národního divadla moravskoslezského… (více)

Abram Cox (režisér / scenárista / herec)

28.05.2011

Timothy Abraham Cox začínal jako autor spotů k reklamám a hudebním videoklipům. Jeho režisérskou prvotinou byl film TYGER! TYGER! odehrávající se během 1. světové války.Spolupracuje se scifi kanálem amerického televizního studia Exposure, pro které natočil film BEZOKÝ MUŽ a dále PŘÍŠERA, LARVA či MAMUT, které jsme mohli spatřit… (více)

Tim Daly (herec / režisér)

28.05.2011

James Timothy se narodil 1. března v roce 1956 v New Yorku. Jeho otcem byl herec James Daly, rovněž Timova starší sestra Tyne se věnuje této profesi (hrála např. v seriálu Soudkyně Amy). Ačkoliv se chtěl stát doktorem nebo právníkem, na přání otce nastoupil na univerzitu ve Vermontu, kde studoval literaturu a divadlo. Po… (více)

Gregori Baquet (herec / režisér)

03.02.2011

Gregori Baquet se narodil 11. prosince roku 1970 v Paříži. Zájem o hudbu a hraní (a pravděpodobně také nadání k oběma) získal od svých rodičů - otec (Maurice Baquet) byl herec a violoncellista, matka pak choerografka a tanečnice. Má čtyři sourozence: bratry Dimitriho a Stéphana a sestry Sophii a Anne. Je napůl Francouz a napůl… (více)

Reklama