Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Banshee

Banshee (2013)

Kdo neviděl, přišel o hodně... A kdo viděl, ví proč 5 hvězd. Násilí, sex, násilí a zase sex. První dvě série se s tím vůbec nemažou a Lucas může řádit jako utržený ze řetězu buď seřeže a nebo opíchá na co příjde 😁. Do toho sympoš Sugar a hláškující Job. Kai spolu s Beccou jsou záporáci kterým v 90% stejně fandíte. Pro mě spolu s Bosch nejlepší úvodní znělka, která se s každým dílem graficky mění. Jednou ročně zkouknu během týdne všechny série znovu a stále mě to neskutečně baví.

Daredevil

Daredevil (2015)

Nejlepší a nejkomplexnější zpracování postavy od Marvelu. V těsném závěsu je Punisher.

1883

1883 (2021)

Jak toto, tak Yellowstone jsou opravdu TOP, ale tohle je prostě ještě o kousek víc. Na podzim se dočkáme pokračování, tak už aby to bylo. Sheridan prostě umí, ale tenhle kousek je podle mě jeho životní počin, který už ničím nepřekoná. Sbohem E, budeš nám chybět! Podle mě Timova a Isabelina životní role.

Starosta Kingstownu

Starosta Kingstownu (2021)

S01 - Velké paráda. Renner hraje šíbra a spolu s bratry řídí celé tohle zavšivené město. Děj se točí kolem věznic a dění v nich. BTW, vysvětlí mi někdo, jak může Sheridan za jeden rok vypustit do světa 3 skvělé seriály? A top znělka. 5 hvězd                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           S02 - slabé 3 hvězdy. Velký špatný...

1923

1923 (2022)

Hodnoceno po 1. sérii. - Hmm, tak Taylor nám to natáhl na 2 série. Je to sice krásně vybudované, ale všichni jsme čekali, že se Brandon (Spencer) nejpozději v 6 díle dojebe domů a začnou se rozprskávat palice. No, záporáci jsou ultra záporní, tak to bude stát za to. Nejlepší dějová linka byla Spencera a Alex v Africe (později to byla natahovaná nuda), nejotravnější indiánská, která aspoň na konci a při útěku ze "školy" byla správně dramatická. Celkově celá Africká linka byla skvělá, jak příběh, tak lokace a krásné záběry a samozřejmě k tomu ta romantika. Je to u mě někde mezi 4 a 5 ti hvězdami, ale dávám 5, ať vyrovnám hodnocení idiotů jako je Broomen a jemu podobným.

Ted Lasso

Ted Lasso (2020)

Jak by řekl Roy: FUUUUUCCCCCKKKKKK! Škoda že končí tahle parádní jízda. Tolik emocí mi tento seriál dal a teď nevím co dál... BELIEVE?