Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (183)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Hele nějak nemám sílu to komentovat chytře. Líbilo se mi to, ale něco mě tam sralo. Vidím to na slabší 4 hvězdy. Líbilo se mi to méně než Prometheus, přestože to bylo v něčem zase lepší (zalepení děr v příběhu). Uvidíme jak se to bude vyvíjet dále!

plakát

Metro Manila (2013) 

Tvl, čekal jsem střílečku, něco jako Zátah a dostal jsem semi artove drama o tom jak se mají na Filipínách zle. Ten sociální stát má asi něco do sebe no.. jako nebylo to špatný, chvilema se to táhne a vyústění děje pěkné a nečekané. Věřím že na festaku sluníčka padli na prdel a dlouze o tom debatovali nad šálkem kávy..

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Silnější 3 hvězdy. Tohle nesmíte brát vážně, je to prostě komedie. Chápu tu vlnu a jedu si na ní, naprostá píčovina která nezklama moje očekávání. :) "Rubber bullets - Big mistake" :D

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Hele Hugh je borec, mám ho moc rád, ale tohle bylo trochu zklamání. Může za to velký hype. Viděl jsem trailer a místní hodnocení (90%) a říkal jsem si, ty vole, to bude asi pecka. Prostě tuhé drsné drama a střílečka stárnoucího Wolverina. No.. jako tyhle věci tam byly, ale prostě to nebyla zas taková pecka. Prostě docela normání good film, nic spešl, spíš trošku zklamání kvůli hype trainu. Plusové body za hlavního záporáka z Narcos a velké množství brutálně násilných scén - hodně těch drápy propíchlích hlav. Největší minus asi za to, že v některých akčních sekvencích byly vidět celkem laciné CGI triky, trošku fail od monstra jako je Marvel, obzvlášť bolí v porovnání s Mad Max Fury Road v této disciplíně.

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Naprostá slast. Tom Hardy je národní poklad Británie. Seriál nemá nejmenší chybu. Absolutní top ve všech ohledech.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Naprostá pecka. Chvílema jsem fakt brečel smíchy (scéna v metru a hotelu).. Můj hrdina verbal to shrnul zase dokonale, není k tomu co dodat. Snad jen, zkuste na to vzít holku - dobrý test, jestli z toho kina neuteče tak vztah je pevný :D

plakát

Rozpolcený (2016) 

Za mě very good. Toho herce mám rád. Malá hlavní kundicka mě rajcovala, je to nelegální? 15 už ji asi bylo já nevím, ale fyzyiologicky už určitě byla ready :))) jinak jediný co mě sralo byl fakt že ta doktorka hlavního hrdinu nenechala zavřít do blázince. Není možný aby takový magor běhal venku free, plus navíc když věděla že "Horda" se dostala na "světlo".. ale jinak very cajk :)

plakát

Vikingové (1999) 

Moje matka by cnostná žena, ty z děvky vzešlý prasožroute. :))) Naprostá klasika a těžce nedoceněná. Tolik epických momentů plus ta hudba ještě.. achh! Lo, there do I see my father. Lo, there do I see my mother and my sisters, and my brothers. Lo, there do I see the line of my people back to the beginning. Lo, they do call to me they bid me take my place among them in the Halls of Valhalla, where the brave may live forever!!!

plakát

Srbský film (2010) 

Newborn porn... ááááá :)))

plakát

Za každou cenu (2016) 

Každý kdo má rád tu pravou Ameriku a byl tam, musí mít takové filmy rád. Chvílemi mi malinko prišlo, že se až moc tlačilo na pilu co se týče jižansky nekorektních hlášek, pohledů na stepy, verandy a pivko. Já tohle všechno miluju!, jen mi občas přišlo že to malinko hraničilo s umělostí a tlačeností, tyhlety feelingy. Přesto dávám plné hodnocení, protože to je prostě moje krevní skupina. Na Tahle Země Není Pro Starý to ale zdaleka nemá. Jinak herecké výkony hudba apod top.