Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (183)

plakát

Most špiónů (2015) 

Eastwood je podle mě ne vyšším levelu a to je asi ještě o 150 let starší, nicméně pěkný film.

plakát

Katyň (2007) 

Celou dobu se to tváří, že nám tu "Katyň" ani neukáží. Potom to na konci ale přijde. Jeden z "nejsilnějších", lépe řečeno nejhnusnějších filmových zážitků, jaký jsem kdy zažil. Dávám plné hodnocení už jenom kvůli tomu, jak se toho ty Poláci prostě nebojí a ukázali to na plné koule. Ukázali jaký jsou ty komunisti svině.

plakát

Mumie (1999) 

Jako je to svýho druhu pecka, ale musím smutně konstatovat, že když jsem byl malej tak se mi to líbilo o hodně víc. Tehdy to bylo kulervoucí. Tak jsem si to po letech zopakoval a jediný co bylo kulervoucí byla Rachel.. oh mama, to je kost! Takže když se na to takhle filozoficky podívám, když jsem byl malej film neměl chybu, teďka jsem si vychutnával každý pohled na tu šťávu za mlada.

plakát

Příchozí (2016) 

Něco jiného než jsem čekal, což mě zprvu zklamalo, ale posléze právě naopak potěšilo. Kolik tak odvážně pojatých Sci Fi filmů se dnes točí? Hezky procítěné a dojemné na konci. Krásná hudba. Pustím si to ale znovu? Aaaa.. nvm jistě. :)

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Seriál bych normálně hodnotil na plný počet. Jeden z důvodů je i to, že je to z německého pohledu. Což této látce tuze chybí.. ach co bych dal třeba za Band of Brothers z pohledu Němců. To je ale z různých důvodů velmi těžké.. Důvod proč dávám pouze tři hvězdy je ten, který krásně shrnul uživatel Zeck. Naprosto s ním souhlasím, nemá cenu to tady vypisovat, přečtěte si to od něj. Takže pocitově bych okamžitě dal plné hodnocení a těch 90% si to z určitého úhlu pohledu zaslouží, ale ta míra alibismu mě prostě štve natolik, že nemůžu. Wehrmacht je plně odpovědný za obrovskou škálu zločinů proti lidskosti a moderní snaha svádět to pouze na SS nebo Einsatzgruppen je mylná a nechutná. Naše každoroční vzpomínání na Lidice je z pohledu dnešního Polska, Běloruska, Ukrajiny a Ruska poněkud úsměvné - takových vesnic tam bylo tolik, že se to snad ani nedá spočítat.. Ale jinak je ten seriál skvělý a doporučuji. :)

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Tvl.. ta inseminátorská vsuvka mě fakt dodělala.. napnutej jako kšandy a konečně něco co je horor a není tam 30 let mrtvá 5 letá holka co jako duch skáče skrz sféry.. pecka pecka pecka.. jo a hlavní slaďoun aka ničitel hippie avatarů byl slastnej :D

plakát

Anthropoid (2016) 

Že se i dnes najdou lidé, kteří stále pochybují o smysluplnosti této operace mi prostě hlava nebere. Měli byste se stydět. Hrdinové, čest jejich památce.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Zdá se, že se spousta lidí tady našla Boha. Zase taková pecka to fakt není. Naštěstí už to ale trochu kleslo. Rád tento komentář a hodnocení po dokoukání změním, ale něco mi říká, že se tak nestane. Jo ale technická stránka a tak můžete klidně dvě hvězdy přidat..

plakát

Jedna noc (2016) (seriál) 

Naprostá dokonalost. Už nevím kde to bylo, ale někde jsem četl, že HBO začíná ztrácet dech. Že ho začínají dohánět jiné stanice svojí kvalitou. Že se jim nějaké ty projekty nevydařily. Prostě a jednoduše, že se jejich nespochybnitelný trůn krále kvalitních seriálů otřásá. Naprostá blbost. Tenhle seriál je toho dukázem. HBO nemá konkurenci. Do prvního dílu jsem šel s tím, že jsem doopravdy vůbec netušil, o co se jedná. Prostě to jen zapl a začal čumět. A čekalo mě zjevení. Doslova hodinu jenom oči-obrazovka, oči-obrazovka, nic víc. To už se mi hoooodně dlouho nestalo.. ani si nevzpomínám kdy naposledy mě něco takhle pohtilo a dostalo. Hodnocením jsem si byl jistý už po prvním dílu, přesto jsem si počkal v klidu do konce a můžu pouze říct, že se jedná o totální slast. Tečka.