Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Fantasy
  • Komedie
  • Horor

Recenze (55)

plakát

Brutální vedro (2023) odpad!

Nic horšího jsem dlouho neviděl :) Vizuální efekt "fragmentu" byl pěkný. Rozhovory psal nějaký hloupý puberťák - chápu, že se takhle dnes baví děti, ale nemělo by to být právě opačně, aby se děti naučily mluvit? Dále tam nesmělo chybět samozřejmě teplo. Děs...

plakát

Pozemšťan (2007) 

Od doby, kdy zmínil plavbu, jsem se nemohl odtrhnout. A na konci přišla úleva. Tenhle typ filmů mám prostě rád, stejně tak Dvanáct rozhněvaných mužů. Stačí jedna místnost, dokonalý námět a herecké výkony. Víc není třeba.

plakát

Policejní akademie (1984) 

Jste četa D. D jako debilové :D Jediná verze dabingu, kterou můžu slyšet. Boží film

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Člověk se musí smát místním odborníkům s jednou hvězdičkou, či dokonce odpadem. Já osobně na to koukám už asi posedmé a rozhodně ne naposled. Tento seriál má vše, co si člověk může přát. Perfektní zpracování, herce, drive a trochu té vědy.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Tenhle film, spolu se Znamením a pár skvělými motivačními videy člověka donutí se nad sebou zamyslet. Zvlášť, když jste na tom ještě hůř, než Chris ve filmu. Potom následuje několikaleté hrabání se doslova z ho**n a pak na člověka čeká "odměna", kterou si poctivě vydřel a obětoval tomu mnoho. Takových filmů by mělo být víc. Nechť se všem daří.

plakát

Uzamčený svět (2017) (seriál) 

Nejlepší je Franta - 6 podmínek a završil to pěstováním trávy - já sem nepatřím :))) Jinak dobrý dokument. Sice občas se člověk přistihne, jakoby je litoval, ale všichni tam jsou zločinci, co měli na výběr. Např. jet podle předpisů, nebo nebrat spravedlnost do svých nohou.

plakát

Pekelná díra (2022) 

Za me trefa do cerneho. Mrazivy horor a konec me vubec neurazil, spis naopak :) Nadhera

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Jen pro pořádek, LOTR je pro mě to nejlepší, co kdy uvidím, takže to nepíšu jako hater trilogie nebo tak. Tenhle seriál (první epizoda, víc nedám) je na mě trochu moc. Na začátku týpek, který asi utek z mola, potom ten půlčík, dialogy!! (strašný), hudba dobrá a cgi je super. Tím to ale pro mě končí. Popravdě jsem to vypnul po tom, co tam šel ten půlčík. Když to člověk srovná s LOTRem, tak u LOTRa je dokonalé všechno. I ty dialogy jsou naprosto skvělé. Tady se chlapci z Amazonu soustředili na to, jak to bude vypadat a odflákli ten zbytek. Jo a ještě Galadriel :D Takový Blade ne a to bodnutí do hlavy potom. Ježíš. Ne, díky, to mi stačilo. Už nikdy

plakát

Volavka (2022) (seriál) 

Jinak než 5 nemohu. Dokonalé.