Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Biografie (6)

Chadwick Boseman (herec / producent)

30.08.2020

Chadwick "Chad" Boseman byl dramatik, scenárista a producent, který vystudoval Howard University a British American Dramatic Academy v Oxfordu. Chadwick se narodil jako nejmladší ze tří chlapců. Matka rodáků z Jižní Karolíny byla zdravotní sestrou, otec pracoval v textilní továrně. Jako kluk v prvních ročnících na střední škole… (více)

Esmé Bianco (herečka)

07.10.2012

Esmé Bianco je anglická modelka, herečka a zpěvačka. Esmé se narodila v St Albans, Hertfordshire, který se nachází blízko Liverpoolu, ve Velké Británii. Objevila se v několika krátkých filmech a hudebních videoklipech, stejně jako na živých akcích včetně Brit Awards.V 18 letech se přestěhovala do Londýna, aby mohla studovat… (více)

Isaac Hempstead-Wright (herec)

06.07.2012

Isaac Hempstead-Wright se narodil v roce 1999 a je jedním z mnohých anglických mladých umělců, kteří začali svojí hereckou kariéru v seriálu HRA O TRŮNY. A i díky tomuto seriálu má problémy se školou, protože často musí školu vynechat vzhledem k natáčení.Jeho první seriálovou rolí se stala postava Brana Starka v seriálu od HBO… (více)

Elodie Yung (herečka)

19.05.2012

Elodie Yung je francouzská herečka z Paříže. Mezi její koníčky patří karate, které intenzivně provozuje od svých 20 let. Její matka je Francouzka a otec je kambodžského původu.Doposud Elodie hrála pouze malé role v nízkorozpočtových filmech nebo televizních seriálech. Za povšimnutí stojí jen vedlejší role ve filmu OKRSEK 13:… (více)

Debbe Dunning (herečka)

24.04.2011

Debbe Dunning je americká herečka a modelka, rodačka z Burbank, Kalifornie. Na škole v Homecoming Queen, byla roztleskávačkou a také vyhrála titul "Miss Burbank 1984". Její modelingová kariéra začala u reklamy pro pivařskou společnost Miller Beer, dále se také objevila v reklamách pro Ford Motors. V roce 1996 nafotila svůj… (více)

Katrina Law (herečka / scenáristka / producentka)

31.12.2007

Katrina Law je americká herečka z New Jersey, USA. Jako mladá dívka reprezentovala New Jersey v Miss Teen USA (soutěž 15 až 19letých dívek USA). Katrin založila skupinu Soundboard Fiction, v které je hlavní zpěvačkou.V mladí se věnovala karate a fotbalu. A od tří let tancovala a taky studovala obor tance na střední škole, když… (více)

Reklama