Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (17)

Alien: Ore

Alien: Ore (2019)

V dolech soukromé těžební kolonie tvrdě pracující Lorraine se snaží zajistit lepší život pro svoji rodinu. Před nástupem její směny dojde za záhadných okolností k úmrtí kolegy. To ale ještě netuší, že bude muset svést souboj o vlastní přežití i o osud své rodiny žijící na povrchu. Proto se rozhoduje, zda uteče a poruší nařízení vedení, anebo se postaví strachu a popere se o bezpečí svojí rodiny.

Alien: Specimen

Alien: Specimen (2019)

Noční směna ve skleníku na vesmírné kolonii se pro botaničku Julii (Jolene Andersen) a jejího psa změní v noční můru. Při práci s půdou dojde k nečekanému problému, když se laboratoř sama uzavře a uvězní ji. To ještě ale Julie netuší, že v jednom barelu se zemí se nachází "zásilka", která se snaží najít hostitele.

Alien: Night Shift

Alien: Night Shift (2019)

V oblasti LV-422, kde se nachází osamělá hornická kolonie, nalezne skladník svého dezorientovaného kolegu s kocovinou. Spolu se rozhodnou všechno vyřešit skleničkou na dobrou noc, a tak se těsně před zavíračkou vydají do zásobovacího skladu. V tu chvíli ale ještě netuší, že se nejedná o pouhou kocovinu. Uvnitř se mužův stav začne zhoršovat a mladé skladnici, která se nachází ve skladu, nezbývá nic jiného než přistoupit na boj o svůj život.

Alien: Harvest

Alien: Harvest (2019)

Čtyři přeživší členové posádky poškozeného vesmírného kontejneru, který je v kolizním kurzu s kometou, mají jen několik minut na to, aby se dostali do záchranného modulu. Zatímco vetřelec má v plánu hodovat na jejich tělech, tak posádka se může spoléhat jen na detektor pohybu.

Alien: Alone

Alien: Alone (2019)

Androidní žena Hope je poslední členkou posádky opuštěné nákladní lodi Otranto, která několik let pluje vesmírem, a po celou dobu bojuje s problémy udržet loď při životě. Když jednou najde ukrytý náklad, ke kterému neměla nikdy přístup, neznámý organismus ji fascinuje natolik, že se rozhodne sebrat poslední zbytky sil, zprovoznit loď a najít lidi.

Alien: Containment

Alien: Containment (2019)

Na palubě lodi Borrowdale, která je 16 měsíců od Země, dojde k výbuchu, kterou zapříčinila neznámá rychle se šířící epidemie. Čtyřem pasažérům se podařilo uniknout smrti v malém záchranném modulu. Na jeho palubě se snaží porozumět tomu, co se stalo. Zároveň ale nevědí, zda mohou jeden druhému věřit a zda někdo z nich není infikovaný.

Terminátor: Temný osud

Terminátor: Temný osud (2019)

Děj navazuje po 28 letech na události z Terminátora 2: Den zúčtování, kdy Skynet posílá z budoucnosti nového modifikovaného terminátora (Gabriel Luna) z tekutého kovu, aby ukončil život Dani Ramos (Natalia Reyes), kterou ochraňuje Grace (Mackenzie Davis). V boji o život proti novému druhu terminátora z tekutého kovu přicházejí Dani a Grace na pomoc ve svých ikonických rolích Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger).

Zaklínač

Zaklínač (2019) (seriál)

Seriál dle předlohy polského spisovatele Andrzeje Sapkowského vypráví příběh o zaklínačích, kteří se živí jako zabijáci nestvůr, za svou práci dostávají mrzký peníz, i když za jiné riskují svůj život, a snaží se najít své místo ve světě, kde lidé často dokazují, že jsou horší než bestie, které loví. Příběh je zaměřený na zaklínače, kterého Dryády ve Starší mluvě označují jako Gwynnbleida, mezi elfy je znám jako Vatt'ghern, někteří mu říkají Bílý vlk, jeho blízcí přátelé ho znají jako zaklínače Geralta z Rivie (Henry Cavill) a ti, kteří se ho pokoušeli sprovodit ze světa živých, ho poznali jako Řezníka z Blavikenu a mluví o něm jako o mutantu, proměněnci nebo vědmáku.

Predátor: Evoluce

Predátor: Evoluce (2018)

Quinn McKenna (Boyd Holbrook) je velitel elitní skupiny vojáků, která provádí tajnou operaci na místě, kde havarovala loď Predátora. Quinn se rozhodne loď prozkoumat a část vybavení pošle domů, kde bydlí jeho syn Rory (Jacob Tremblay). Za to je McKenna zatknut vládním agentem Willem Traegerem (Sterling K. Brown), který monitoruje aktivitu predátorů na zemi. Po zotavení z pádu lodi se Predátor probouzí a začíná hledat chybějící část vybavení. Tím začíná boj na život a smrt, který vyvrcholí na předměstí města, kde bydlí Rory s matkou Emily McKenna (Yvonne Strahovski). V tu chvíli ale ještě skupina vojáků v čele s Quinnem a Casey Bracket (Olivia Munn) netuší, že se budou muset postavit ještě větší hrozbě, a to geneticky upravenému Predátorovi.

Demon's bridge

Demon's bridge (2016)

Putování neznámého zaklínače, který se na mostě démonů setkává tváří v tvář s čarodějnicí, jež se za pomoci magie a nemrtvých zombie snaží zaklínače sprovodit ze světa živých. České nahlédnutí nás zavádí do světa Zaklínače stvořeného polským spisovatelem Andrzejem Sapkowskim.

Alien: Covenant - Prologue: The Crossing

Alien: Covenant - Prologue: The Crossing (2017)

Po kontaktu s „Inženýry“, kteří zapříčinili zničení lodě Prometheus a smrt některých členů posádky na planetě LV-223 se poslední přeživší archeoložka Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) spolu s robotickým androidem Davidem (Michael Fassbender) vydává na cestu k planetě „Inženýrů“, aby nalezla odpovědi na své otázky. To ale ještě Elizabeth neví, že David má s „Inženýry“ jiné plány.

Rampage Ničitelé

Rampage Ničitelé (2018)

Dwayne Johnson je šéfem speciální jednotky, která ve Rwandě bojuje proti pytlákům, kteří loví ohrožená zvířata s cílem je zpeněžit. Dwayne se při práci spřátelí s vzácnou albínskou gorilou jménem George. Poté, co je George unesen, se Dwayne pustí po stopách lidí, kteří ho unesli spolu s aligátorem a vlkem. V tu chvíli však ještě netuší, že zvířata jsou infikována speciálním sérem, které způsobuje, že abnormálně rostou, jsou rychlejší, hbitější, velmi agresivní a vlivem toho séra se z nich stávají smrtelně nebezpečná zvířata, která chtějí zničit svět.

Alien: Covenant - Prologue: Last Supper

Alien: Covenant - Prologue: Last Supper (2017)

Prolog "Poslední večeře" zachycuje posádku v čele s kapitánem (James Franco) a hlavním pilotem (Danny McBride) kolonizační lodě Covenant, jak si vychutnávají poslední jídlo před tím, než se uloží ke kryospánku na jejich cestě za vzdálenou planetou napříč vesmírem k jejich cílové planetě, která je určena pro vybudování lidské kolonie. Daniels (Katherine Waterston) pak pronáší přípitek a doufá v bezpečný let. To ale ještě žádný člen posádky neví, co za nebezpečí na ně na nové planetě čeká.

Nevyřízený účet

Nevyřízený účet (2013)

Phil Broker (Jason Statham) je bývalý agent DEA, který se po smrti své manželky přestěhuje s dcerou do poklidného městečka. Zanedlouho ovšem Phil zjisti, že město není tak poklidné, jak se na první pohled zdálo, protože je ovládané drogovou skupinou, kterou řídí místní boss Gator (James Franco).

Pomsta mrtvého muže

Pomsta mrtvého muže (2013)

Victor (Colin Farrell) chce pomstít smrt své rodiny a touto touhou je hnán kupředu. Začne pracovat pro jednoho z mafiánů newyorského podsvětí Alphonse Hoyta (Terrence Howard), který je zodpovědný za smrt jeho rodiny. Avšak komplikace mu způsobuje sousedka Beatrice (Noomi Rapace), která natočila vraždu v jeho domě. Na oplátku, že Victora neudá policii, po něm požaduje, aby zabil řidiče, který jí dříve způsobil velké utrpení.

42

42 (2013)

Film podle skutečné události popisuje příběh Jacka Roosevelta "Jackie" Robinsona (Chadwick Boseman), který se stal prvním černochem v historii, který kdy hrál nejvyšší americkou baseballovou soutěž Major League Baseball za tým newyorský Brooklyn Dodgers pod vedením Branch Rickey (Harrison Ford).

Brotherhood

Brotherhood (2010)

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky.

Reklama