Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Naprosto geniální, špičkové provedení i zpracování každého dílů i série, jednoduše naprostá paráda i výběr herců se neskutečné povedl, jak už jsem psal výše, jednoduše naprostá paráda.

plakát

Kouzelná noc (2021) 

Vynikající, zábavné a zároveň i svěží. Atmosféra filmu úžasná. Skvělý výběr protagonistů kteří své role dobře zahrály. Film provází i skvělou hudbou která filmu dává skvělou atmosféru. Nevadilo by vůbec kdyby film byl o něco i delší, neuškodilo by i vícero humorných scén ale i tak dělo. Tohle mě bavilo, s filmem spokojenost, výborná podívaná.

plakát

Vánoční kronika: druhá část (2020) 

Nuda oproti prvnímu dílu, druhý díl o hodně slabší než li ten první. Líbílo se mi to ale připadalo mi to takové suche, první část byla o hodně akčnější.

plakát

Lalola (2007) (seriál) 

Zábavné a geniální, úžasné zpracování a perfektní nápad. Při sledování jsem se bavil a nenudil i když některé postavy byly velíce otravné  jako například otravná , dcera šéfredaktora redakce  ale co by to byl za seriál bez někoho kdo vám nepůjde na nervy.  Obsazení taktéž vynikají Luciano Castro a Carla Peterson v tom to seriálů podávají skvělé herecké výkony.

plakát

Předvánoční večer (2019) 

Výborná podívaná i atmosféra, líbilo se mi to. Výborný příběh i skvělé obsazení herců. Takové to filmy o vánocích přímo milují.

plakát

Wei Si Li zhi ba wang xie jia (1991) 

Kar Lok Chin není určitě bratr Jet Liho, nikde to není uvedeno a navíc je to nesmysl. Co se týče filmu tak popravdě nic moc i když obsazení je celkem solidní. Akce byla takřka nic moc a tak samo i provedení filmu od kterého jsem čekal trochu víc a to protože film zprvu vypadal docela zajímavě a také i proto že Wiselyho dobrodružství mám celkem rád. Tohle to Wiselyho zpracování spolu s filmem " Seventh Curse, The" se mi moc nelíbí.

plakát

Libenjyeo (2018) 

Slušný akční korejský snímek s docela dobrou akci. Po zhlédnutí traileru jsem se rozhodl že to musím z kouknout. Výborná akce s dobrou bojovou choreografii i se solidním dějem i když mohl by být lepší ale i tak docela dobrý. Hlavní představitel (Bruce Khan) se opravdu uměl rvát, škoda že bojových scén s hlavním představitelem nebylo víc a také je škoda že ty akční scény nebyly natočené tvrdším způsoben možná bych šel s hodnocením i výš.

plakát

Kaze no iro (2017) 

Krásný a zajímavý romantický příběh se skvělou atmosférou. Líbilo se mi to, hlavní představitelé byly sympatičtí a odvedli super herecký výkon. Hudební podkres byl vynikající a skvělé se k jednotlivým scénám hodil.

plakát

Tian ji fu chun shan ju tu (2013) 

Dvouhodinová špionážní jízda s Andym, přiznám se že čínské špionážní filmy mám rád kor ještě když tam hraje Andy Lau. Tenhle snímek ale moc mojí osobnost neuchvátil protože se mi moc nelíbilo provedení které sice nebylo špatné ale očekával jsem lepší. Film to sice špatný není ale dle mého gusta rozhodně není. První polovina byla nezáživná a moc se mi nelíbila, druhá polovina filmu na tom byla o trošku lépe než ta první a byla taky i o trochu líp smysluplná. Místy jsem se trochu ztrácel v postavách, na druhou stranu ten mix různých žánrů se mi celkem líbil a do tohohle toho filmu to skvělé zapadlo.

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Pecková záležitost která pobaví i zaujme, připadalo mi to skvělé. Provedení i zpracování bylo výborné až na některé scény s těmi děvčaty u kterých se mi zdálo že jsou provedené trochu drsnějším způsobem zvlášť u té malé holky, krom toho je to vynikající podívaná na kterou se někdy zase rád mrknu. Akční scény byly výborné, rváčky byly natočené skvělým způsobem a to naprosto jednoduchým. Hlavní dvojice byla sympatická od začátku filmu až do konce, po celý film to táhly na výbornou a co se týče atmosféry filmu tak ta je také rovněž vynikající. Skvělé jsem se u toho bavil a kochal radostí. Výborná podívaná na večer.