Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (86)

plakát

Zelená karta (1990) 

Příjemná komedie s mým oblíbeným francouzským hercem. Skvělé zpracovaní je samozřejmostí a zábava taktéž. Úžasná pohodovka která neomrzí i po vícero zhlédnutí.

plakát

Ztraceni na cestě (2010) 

Původně jsem si myslel že to bude něco ve stylu "Road Trip atd" naštěstí jsem se spletl. Je to docela příjemná a pohodová komedie na večer která vás určitě pobaví.

plakát

Namija zakkaten no kiseki (2017) 

Spokojenost, tak samo jako u hongkongské verze ( Namiya). Výborné zpracování s vynikající podívanou i atmosférou.

plakát

Jie you za huo dian (2017) 

Poslední komentář v tomto roce patří k tomuhle skvostu. Úžasná atmosféra a příjemná podívaná, hezké provedení s vynikajícím příběhem. Jackie Chan jako vždy perfektní i když hraje ve vedlejší roli. Filmy tohoto typu mám celkem rád.

plakát

Naprosto šílená (2018) 

Film s úžasnou zábavou u které se určitě nudit nebudete. Perfektní zpracování i provedení a mnohem lepší než původní originál. Herecky výkon Natalie byl v tomto filmu naprosto skvělý. Těch legračních scén by mohlo být ve filmu víc i když legrace je tam docela dost. Závěr filmu byl skvěle provedeny tak jako celý film. Ostatní role byly taky celkem v pohodě a i dobře zvládnuté. Já jsem s filmem naprosto spokojen, perfektní humor který rozhodně pobaví.

plakát

Vánoční kronika (2018) 

Perfektní jednohubka na večer. Perfektní provedení i zpracování je samozřejmostí. Úžasná atmosféra a zábava která pobaví i potěší. Film mně rozhodně potěšil.

plakát

Trable o Vánocích (2015) 

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil.